Op bezoek bij Pim van DC Klinieken

Op bezoek bij DC Klinieken

Wij vinden de mening van onze klanten belangrijk. Daarom voeren we regelmatig klantonderzoeken uit én gaan we graag bij hen op de koffie. Deze keer ontvangt Pim Muijs van DC Klinieken ons op zijn kantoor en vroegen we hem wat hij van Cubord vindt.

“DC Klinieken is een zelfstandig behandelcentrum, maar is uitgegroeid vanuit een diagnostisch centrum. We doen namelijk meer dan alleen diagnostiek, bijvoorbeeld: pijnbehandelingen, maag- en darmonderzoek en dermatologie. Kort gezegd: we zijn een soort van klein gedeelte van een ziekenhuis met als grootste winstpunt de wachttijden. We hebben 14 locaties door heel Nederland.”

Cubord helpt mij met alle signing in de vestigingen

“Ik ben senior marketing- en communicatiemedewerker. Waarbij ik zorg voor onder andere de uitingen, evenementen en online. Cubord schakel ik voor vanalles in. Van de kleinste toiletbordjes in de gang tot echt het grootste logo denkbaar. Momenteel zijn we bezig met het plaatsen van een logo, waarbij de letters zo’n 2 meter hoog zijn en dus zo’n 20 meter breed. Het is vanaf de snelweg te zien.”

Foto pand 300x195 - Op bezoek bij Pim van DC Klinieken

Een persoonlijke draai

“Ik vind het in mijn vrije tijd leuk om foto’s te maken en die hangen hier ook op de kantoren. Bijvoorbeeld een foto van een haventje, waarbij een boot de naam ‘DC Klinieken’ heeft. Meestal verwerk ik ook een klein grapje in de foto’s. Dan komt er DC of DC Klinieken terug. Zoals in dit geval de oorring van de koe daarin staat ‘DC’. Ik heb me ontpopt tot de huisfotograaf. Op alle locaties hangen foto’s van de omgeving. We willen dat de foto’s iets ‘echts’ hebben, niet van die stockfoto’s.

Foto zeilschepen 300x174 - Op bezoek bij Pim van DC Klinieken

Ik heb ook ooit zelf een foto gemaakt voor op een gigantische wand. Dus die foto moest opgeblazen worden. Het kan dan nog weleens wat vaag of korrelig worden. Cubord heeft toen een proefdrukje gemaakt en met mij gedeeld. Ik laat me altijd adviseren door Cubord, Dus ga ervan uit dat ze altijd met de laatste mogelijkheden en materialen komen. En dat is tot nu toe ook altijd zo geweest. ”

Toegevoegde waarde van Cubord

“Cubord heeft heel snel door wat ik ongeveer bedoel. Als ik zeg: “Graag de donkerblauwe of lichtblauwe kleur van het logo”, dan kunnen zij al aan de slag. Ik kan een afmeting roepen en waar het ongeveer voor bedoeld is. En daarna komt Xander met een advies over het formaat en het materiaal. Daarom werken we heel fijn samen.  Wat betreft het contact is dat echt heel fijn. Je hebt een binnendienst en buitendienst en je weet met wie je contact hebt. Ik heb ook vaak contact met Cees, een hele aardige vent.”

GERELATEERDE BERICHTEN