GEZOCHT! CREATIEVELING MET 2 RECHTERHANDEN

GEZOCHT! CREATIEVELING MET 2 RECHTERHANDEN

‘Goedemorgen!’ Eerst koffie en wat bijpraten.
Je dag begint met het bekijken van de planning voor vandaag. Na het afwerken van je ochtendritueel start je vandaag met het controleren en eventueel aanpassen van aangeleverde bestanden.
Daarna maak je een creatief voorstel welke wordt meegestuurd met de offerte naar 1 van onze klanten.

Zodra je ziet dat het overloopt in de productie, spring je meteen bij en stuur je 1 van onze grootformaat printers aan, lamineer je nog even een rol folie zodat je collega’s in het atelier direct verder kunnen.

En dan belt die ene collega aan het eind van de dag dat er nog een mal gefreesd moet worden. Samen met je collega’s wissel je snel de frees op de Zünd, maak je het bestand op en staat de mal einde van de dag klaar om de volgende ochtend de deur uit te gaan.

Uiteindelijk heeft iedereen zijn werk op tijd afgekregen en is er tijd voor een potje tafelvoetbal en een drankje in de kantine!

Zoals je leest, kun je lekker zelfstandig werken en tegelijk samen bouwen aan mooie projecten.

DE FUNCTIE?

Jouw officiële rol is DTP / Productiemedewerker. In deze rol zoeken wij iemand die bestanden kan opmaken, grootformaat printers en afwerkingsmachines kan bedienen en als het nodig is zijn handen kan laten wapperen in ons atelier. Je bent eigenlijk een Jack of all trades.
Je blijft rustig bij stressvolle situaties en je deinst er niet voor terug iets aan te pakken dat je nog niet eerder hebt gedaan.

WIE BEN JIJ?

We houden het kort en krachtig, want net als ons geloof jij in; niet lullen maar poetsen. Je wordt warm van mooie dingen maken, bent creatief, hebt humor, bent ondernemend, flexibel ingesteld én natuurlijk leergierig.
Het Adobe pakket en vooral Illustrator heeft geen geheimen voor jou. Je weet hoe grootformaat printers, laminatoren en snijplotters werken, je weet iets af van folie en kan misschien zelf met een Zund werken.
Als je dan ook nog eens ervaring hebt met Enfocus Switch dan moet je zeker bellen.

WAT LEVEREN WIJ?

Een super gave en afwisselende baan in een gedreven en groeiende organisatie die werkt voor hele mooie klanten. En verder natuurlijk:

  • een fulltime baan in een creatieve werkomgeving met een open en directe werksfeer
  • een passend salaris op basis van kennis en ervaring (CAO Sign). Overwerk dat wordt betaald, of tijd voor tijd, die keuze maak je zelf.
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • de juiste tools om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • een gezellige werkplek waar je na je werk nog en een potje kunt tafelvoetballen.
  • de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en cursussen.
  • en af en toe een feestje!

WIE ZIJN WIJ?

Cubord is een Rotterdams familiebedrijf met een ‘opgestroopte mouwen’ en ‘niet l*llen maar leveren’ mentaliteit. Wij zijn sinds 1979 actief op het gebied van (tijdelijke) binnen en buitenreclame. Inmiddels behoren wij met ruim 45 collega’s tot de grotere Signbedrijven van Nederland. Wij ontwerpen, produceren en monteren bouwborden, spandoeken, gevelreclames, stickers en tal van andere producten. Wat de opdracht ook is, hij is bij onze specialisten in goede handen.

Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief, CV, portfolio of vragen naar bas@cubord.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.