Houd afstand borden

Houd afstand borden

‘Houd afstand’ borden

In deze tijden van de coronacrisis is het erg belangrijk dat we allemaal zoveel mogelijk afstand houden, om verspreiding van het virus te voorkomen. Bij Cubord vinden we het belangrijk dat maatregelen zoals de 1,5 meter afstand serieus genomen worden. Daarom kun je bij ons ‘houd afstand’ borden bestellen in de vorm van een projectbord, bouwhekbanner, veiligheidsbord of beachflags. Door middel van deze borden kun je bezoekers eraan herinneren om de 1,5 meter afstand te bewaren en zich daarmee te houden aan de voorzorgsmaatregelen. Het gaat tenslotte niet alleen om de veiligheid van jouw klanten of medewerkers, maar uiteraard ook om jouw eigen veiligheid.

‘Houd afstand’ stickers

Naast de borden kun je ook ‘houd afstand’ stickers bestellen. Deze vloerstickers zijn in diverse maten en uitvoeringen te verkrijgen. De stickers zijn sterk hechtend en voorzien van een anti-slip laminaat. Met deze ‘houd afstand’ stickers kun je de bezoekers niet alleen herinneren aan de 1,5 meter afstand, maar de vloerstickers kunnen ook ingezet worden als bewegwijzering zodat alle bezoekers dezelfde richting aanhouden in de winkel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Daar waar mogelijk probeert Cubord zijn steentje bij te dragen aan het beperken van het coronavirus. Dat doen wij intern en daar waar wij werkzaamheden uitvoeren bij onze klanten. Het is niet eenvoudig, maar we zetten gezamenlijk onze schouders eronder. Om het ook voor jou makkelijker te maken om de richtlijnen te communiceren naar je klanten, medewerkers en bezoekers hebben wij een pakket aan standaard producten samengesteld die je hierbij kunnen helpen. Al deze producten zijn zeer snel leverbaar en uiteraard te voorzien van je logo of in je eigen huisstijl door te voeren.

Heb je interesse? Vul dan het formulier hiernaast in of stuur direct een bericht naar corona@cubord.com en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens