Bouwborden voor ieder project

Bouwborden voor   ieder project

Te huur of te koop? Bouwen, verbouwen of renoveren? Informeer omwonenden met een duidelijk bouwbord bij jouw pand, perceel of bouwlocatie. Kortom, een ideaal communicatiemiddel voor makelaars, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, aannemers en woningstichtingen.

Bouwborden plaatsen

Onze bouwborden kunnen in alle formaten worden uitgevoerd en zijn in vele opstellingen te plaatsen. Met een bouwbord van FSC®-hout, voorzien van 3M-opdruk en stormvaste montage, beschik je over duurzame kwaliteit. Je hebt er geen omkijken naar. Gemonteerd door heel Nederland.

Bouwborden bestellen

Meer informatie? Onze specialisten helpen je graag verder! Uiteraard zijn op onze bouwborden ook de ‘5 Garanties van Cubord’ van toepassing.

Kosteloos advies en ontwerp, snelle productie en stormvaste montage.

Cubord produceert alles in eigen huis en is de onbetwiste bouwborden specialist van Nederland. Montage met stormgarantie door VCA-monteurs, zorgt ervoor dat jouw bouwbord stevig staat. En niet onbelangrijk, na afloop demonteren wij het bouwbord en voeren we de materialen af. Een turn-key oplossing voor jouw project.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je een vrijblijvende offerte op maat voor een bouwbord ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens

“Cubord is meedenken, kwaliteit en snelheid. Alles wat wij nodig hebben.”Andre Attasio – AM
Bekijk onze referenties »