Verlichte doosletters

Verlichte
doos-
letters

Wil je graag de zichtbaarheid vergroten van jouw bedrijfsnaam of wil je de huisstijl nog beter presenteren aan de buitenkant van het bedrijfspand? Dat kan uitstekend met onze doosletters, ook wel boxletters genoemd. Van indrukwekkend grote letters tot een bescheiden logo met kleine opvallende letters. Vrijstaand op het dak of rechtstreeks tegen de gevel. Een doosletter is een professionele en opvallende toevoeging aan uw pand of winkel en zijn voor elk bedrijf inzetbaar. Dag en nacht trek je de aandacht van voorbijgangers en komt jouw bedrijfsnaam of logo nog beter tot zijn recht. Naast verlichte doosletters kun je ook kiezen voor andere lichtreclame van Cubord, zoals lichtbakken of gevelletters.

Lichtreclame op maat

Wat betreft het ontwerp van de doosletters zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. Deze variëren in materiaalgebruik en de manier van uitlichten. Bij Cubord ontwerpen en produceren wij de doosletters op maat. De profielen worden gespoten in elke gewenste RAL-kleur. Wij houden uiteraard altijd rekening met de kleuren en vormen van jouw huisstijl.

Verlichte doosletters met LED verlichting

Wil je de zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam of logo extra vergroten? Dan kan dat met de verlichte doosletters. Bij Cubord heb je namelijk de keuze uit verlichte en onverlichte doosletters. Onze verlichte doosletters worden altijd voorzien van energiezuinige en duurzame LED verlichting. 

Dankzij deze energiezuinige LED verlichting is de reclameuiting nagenoeg onderhoudsvrij en je hebt gegarandeerd jarenlang zorgeloos plezier van jouw lichtreclame. De verlichte boxletters zijn overigens ook in diverse varianten beschikbaar. Je hebt de keuze uit inwendig verlichte doosletters, uitwendig verlichte doosletters en tweezijdig verlichte doosletters. Benieuwd welk profiel het beste past bij jouw huisstijl? Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Full service: van advies tot montage

Van advies tot (de)montage; Cubord biedt full service. Wij zorgen ervoor dat je jarenlang zorgeloos plezier hebt van onze lichtreclame. Afhankelijk van jouw wensen en huisstijl maken wij een ontwerp op maat. Op basis daarvan produceren wij de doosletters profielen en komen we de frames uiteraard ook vakkundig monteren op locatie. De boxletters kunnen gemonteerd worden aan de wand of op het dak van het bedrijfspand.

Doosletters online bestellen

Naast full service profiteer je bij Cubord ook van kosteloos advies en ontwerp. Wij bieden een scherpe prijs en garanderen snelle productie en snelle levering. Kortom, Cubord heeft alles in huis om het project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Uiteraard zijn ook op dit product de ‘Garanties van Cubord’ van toepassing. Vraag hieronder vrijblijvend een passende offerte aan of neem contact met ons op. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Advies of een vrijblijvende offerte voor verlichte doosletters?

Wil je graag verlichte doosletters online bestellen en een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens

“Men werkt volgens het principe: een man een man, een woord een woord. Veel Rotterdamser wordt het niet!”Roland & Marielle Weidmann – Weidmann & Weidmann
Bekijk onze referenties »