0

Verlichte doosletters

Verlichte
doos-
letters

Van indrukwekkend grote letters tot een bescheiden logo. Vrijstaand op het dak  of rechtstreeks tegen de gevel, een doosletter is een professionele en opvallende toevoeging aan uw pand of winkel. Dag en nacht trekt u de aandacht van voorbijgangers.

Lichtreclame

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Deze varieren in materiaalgebruik en de manier van uitlichten. Onze verlichte doosletters worden altijd voorzien van energiezuinige en duurzame LED verlichting. Dit maakt de reclameverlichting nagenoeg onderhoudsvrij en garandeert je van jarenlang zorgeloos plezier van jouw lichtreclame. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Doosletters bestellen

Kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage.

Cubord heeft alles in huis om het project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Uiteraard zijn ook op dit product de ‘Garanties van Cubord’ van toepassing.

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
1 1
2 2
  • 1. Jouw gegevens

“Men werkt volgens het principe: een man een man, een woord een woord. Veel Rotterdamser wordt het niet!”Roland & Marielle Weidmann – Weidmann & Weidmann
Bekijk onze referenties »