Dé 5 garanties van Cubord

Dé 5 garanties van Cubord

Als het goed gedaan moet worden, kies je Cubord. Dat is ons uitgangspunt. Dat blijven slechts mooie woorden als we die niet met daden kunnen onderbouwen.

Vandaar dat we 5 garanties hebben opgesteld. Harde beloftes waarop je ons mag afrekenen.

“Wij werken al jaren met Cubord, omdat ze meedenken, flexibel en persoonlijk zijn. Dat is de service die wij zoeken.”Eva Houtman – Wave International
Bekijk onze referenties »

Onze
garanties

LEVERGARANTIE

Wij leveren altijd op tijd.

Bij Cubord weten we dat timing alles is en begrijpen we de hectiek van projecten. Daarom zijn de afspraken die wij met je maken over wat je wanneer van ons mag verwachten, heilig. Wij verschuilen ons niet achter mooie prietpraat. Wanneer iets niet mogelijk is, zeggen we dat van te voren. Wel zo praktisch.

Designgarantie

Jouw huisstijl wordt bewaakt.

Jouw huisstijl heb je niet voor niets laten ontwikkelen. Bij Cubord begrijpen we dat. Daarom wordt jouw huisstijl door bekwame ontwerpers bewaakt. Ook controleren we alle projecten op de belangrijkste kenmerken uit de huisstijl. Dat geeft een professionele en herkenbare uitstraling.

KWALITEITS-GARANTIE

Gegarandeerd goed geprint en gemonteerd.

Wij waarborgen onze kwaliteit door de combinatie van eigen productie op kwalitatief goede materialen. Deze worden vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs die ervaren en getraind zijn. Niet voor niets heeft 3M ons gecertificeerd. Hierdoor geniet je 100% kwaliteitsgarantie!

STORMSCHADE-GARANTIE

Weer of geen weer – jouw bord staat.

De stormschadegarantie is alleen van toepassing op de bouwborden en framedoeken die we plaatsen. Hiervoor kan een aanvullende verzekering worden afgesloten. Alleen de uiting is hiermee verzekerd tegen schade die optreedt door extreem weer. Schade aan derden (omgeving, gebouwen) wordt niet gedekt. In de voorwaarden kun je precies lezen wat er wel en niet gedekt wordt

PRIJSGARANTIE

Eerlijke prijzen.

Wij maken transparante offertes waarvan wij met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.

Starten met jouw project?