Framedoeken

Frame-
doeken

Spandoek met frame

Jouw boodschap op een flexibel oppervlak, de creatieve mogelijkheden van het framedoek zijn eindeloos. Vrijstaand op stellage of tegen de gevel. Op het dak of tegen containers. Onze framedoeken kunnen in nagenoeg ieder gewenst formaat worden uitgevoerd en zijn in vele opstellingen te monteren. Het wisselen van doeken is eenvoudig en dus kun je snel en goedkoop het frame voorzien van een nieuwe uiting.

Block-out doek

Onze doeken worden gemaakt van een extra stevige kwaliteit block-out zeildoek. Deze laten geen licht door zoals goedkope spandoeken. Voor grotere doeken tegen de gevel gebruiken we meshdoek (gaatjesdoek) zodat de wind er niet teveel vat op krijgt.

Framedoeken bestellen

Kosteloos advies en ontwerp, snelle productie en stormvaste montage.

Cubord produceert alles in eigen huis. En niet onbelangrijk, na afloop demonteren wij het framedoek en voeren we de materialen af en recyclen we de constructie. Een duurzame turn-key oplossing voor uw project. Montage met stormgarantie door VCA-monteurs, zorgt ervoor dat jouw framedoek strak hangt.

En uiteraard zijn ook op dit product onze ‘5 Garanties van Cubord’ van toepassing

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens

“Cubord is al jarenlang onze vaste partner voor o.a. reclameborden en zeildoeken. Zij leveren een constante kwaliteit en zijn betrouwbaar!”Jan-Kees Fait, Nederlandse Bouw Unie
Bekijk onze referenties »