Freesletters & logo's

Frees-
letters
& logo's

Op zoek naar aansprekende wanddecoratie op kantoor of in een ontvangsthal . Gefreesde letters zijn een uitermate geschikte oplossing! Ons assortiment gefreesde en gelaserde letters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Alle denkbare vormen zijn hierbij mogelijk, dus ook logo’s.

Veelal worden door en door gekleurde kunststof letters of dibond gebruikt. Voor exclusievere freesletters zijn er letters uit o.a. RVS of (geanodiseerd) aluminium.

Bijna alle kleuren, incl. goud, zilver, koper, spiegel of metalic zijn mogelijk. De freesletters kunnen door ons rechtstreeks tegen de wand worden gemonteerd of op afstandhouders.

Kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage.

Cubord heeft alles in huis om het project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Uiteraard zijn ook op dit product de ‘Garanties van Cubord’ van toepassing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens

“Cubord geeft mij rust door hun flexibiliteit en omdat altijd alles tot in de puntjes verzorgt is.”Onno Deichmann – PersC Communicatie
Bekijk onze referenties »