Full Service

Full Service

Wat de opdracht ook is, hij is bij ons in goede handen. Handen die weten hoe je een project moet aanpakken.

Handen van vakmensen met gezond verstand. Specialisten die graag met je meedenken over het behalen van een maximaal resultaat.

“Ik kan er met een halve vraag terecht. Ze hebben het vertrouwen verdiend en dat geeft rust.”Sjuul van Pol - Wonen Limburg
Bekijk onze referenties »

Onze
Diensten

Advies

Ieder project start met de juiste voorbereiding en advies. Onze specialisten zijn zowel grafisch als technisch onderlegd. Zij verplaatsen zich gemakkelijk in jouw situatie en geven daardoor snel, vakkundig en kostenefficiënt advies. Indien gewenst adviseren wij je over de materiaalkeuze, de leesbaarheid van het ontwerp en we helpen je met het bepalen de optimale positie van de uiting. We meten de locaties in zodat we zeker weten dat alles past. En dat is wel zo prettig.
Door een breed pakket aan producten weten wij voor iedere uitdaging een passende oplossing vinden.

Ontwerp

Onze ervaren ontwerpers weten hoe zij jouw naam of boodschap kunnen vertalen naar een effectief en herkenbaar ontwerp. Of het nu een bestaande of een compleet nieuwe huisstijl betreft of de vertaling van jouw campagnes en promoties naar signingmiddelen; wij zorgen voor onderscheidende en opvallende uitingen die helpen jouw doelstellingen te realiseren.

Productie

Cubord beschikt over de modernste printers en afwerkapparatuur, is erkend door Sibon en gecertificeerd door 3M. Hierdoor geniet je 100% kwaliteitsgarantie! Het colormanagement is volledig in eigen beheer zodat het juiste kleurgebruik uit een huisstijl of ontwerp wordt gegarandeerd en optimaal tot zijn recht komt.

Montage & logistiek

Monteren, ophangen, plakken, plaatsen, verspreiden of demonteren. Wij doen het allemaal. Als het moet op elk moment van de dag (of nacht). Onze eigen, VCA gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat iedere uiting snel en vakkundig geplaatst wordt.

Demontage

Bouwborden en spandoeken worden na afloop van het project (op afroep) gratis verwijderd en afgevoerd tegen inname van de gebruikte materialen. Indien mogelijk worden deze materialen gerecycled. De restmaterialen worden gescheiden aangeboden aan diverse afvalverwerkers. Een turn-key oplossing voor jouw project waar je geen omkijken naar hebt.

Starten met jouw project?