Naadloos fotobehang in XXL formaat

Naadloos
foto-
behang
in XXL formaat

Wil je sfeer in je interieur? Jouw merkbeleving doorvertalen naar je kantoor of winkel? Kortom, een blikvanger waarover gesproken wordt? Dan is wandvullend beeld, van vloer tot plafond en van hoek tot hoek, de beste optie. Elke denkbare afbeelding is naadloos aan te brengen op een formaat van 4.90 hoog x oneindig breed.

Ons airtex behang is een sterk en stevig, waterbestendig en afwasbaar. Het materiaal is brandvertragend, kras- en stootvast. Door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld. Het doek glanst niet, waardoor de muur een bijzondere uitstraling krijgt en is hierdoor uitstekend geschikt voor het bekleden van complete wanden.

Eventuele obstakels zoals lichtknoppen, stopcontacten, etc. worden netjes gedemonteerd en na montage weer teruggeplaatst voor een superstrak resultaat!

Kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage.

Cubord heeft alles in huis om het project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Uiteraard zijn ook op dit product de ‘Garanties van Cubord’ van toepassing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens

“Cubord heeft ons verrast door met een nuchtere aanpak het Nederlands Fotomuseum van meer dan 100 m2 printwerk te voorzien. ”Lobke Broos – Nederlands Fotomuseum
Bekijk onze referenties »