Een sprekende foto aan de wand

Een sprekende foto aan de wand

Wij leveren en monteren verschillende soorten fotopanelen waaronder aluminium dibond panelen. Deze panelen, voorzien van hoogwaardige en hoge resolutie full colour prints zijn uitermate geschikt voor decoratie in kantoren of bedrijfsruimtes. Voor een exclusieve en bijzondere uitstraling is het mogelijk om de panelen te voorzien van een epoxy toplaag. Zo worden kleuren nog mooier, worden de kleinste details extra geaccentueerd en komen de beelden pas écht tot zijn recht!

Canvasdoeken printen wij op een hoge kwaliteit canvas. Het canvas wordt vervolgens opgespannen op een houten ‘spielatten’ frame. Nagenoeg alle maten zijn mogelijk!

Kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage.

Cubord heeft alles in huis om het project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Uiteraard zijn ook op dit product de ‘Garanties van Cubord’ van toepassing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens

“Wij werken al jaren met de mannen van Cubord. Topservice, eerlijk geprijsd en met Rotterdamse nuchterheid. Cubord denkt niet in problemen maar in oplossingen.”Alfred Möller – Moller Autoschade
Bekijk onze referenties »