Certificeringen

Certificaat

Op Cubord kan je bouwen. Dat zeggen wij niet alleen, dat kunnen we onderbouwen met een complete set van breed erkende certificeringen. Van de kwaliteit van ons printwerk tot de expertise van onze installateurs op het gebied van veiligheid en montage.

Uiteraard dragen we de expertise die we in de afgelopen 35 jaar hebben opgebouwd ook graag over aan een nieuwe generatie enthausiaste ‘signmakers’. Zo is Cubord al sinds jaar en dag een erkend leerbedrijf door alle lagen van ons bedrijf.

“Cubord is voor ons een betrouwbare partner in belettering die altijd zijn afspraken nakomt.”Andre Noordwijk – BeGlobal Promotions
Bekijk onze referenties »

Wij zijn
gecertificeerd

3M Gecertificeerd signmaker

Als officieel 3M Gecertificeerd Signmaker maken wij deel uit van een select en gespecialiseerd netwerk van uitvoerig getrainde verwerkers. Door het gebruik van de veelzijdige 3M-producten, heb je de zekerheid dat ieder onderdeel ontwikkeld, getest en geproduceerd is voor perfecte prestaties in alle omstandigheden. Met deze materialen ben je verzekerd van kwaliteitsproducten met de sterkste garantie in de branche.

Sibon erkend signbedrijf

Kies je voor Cubord, dan kies je voor de zekerheid van een door SÍBON gecertificeerd  en erkend signbedrijf. Dit keurmerk is jouw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen. Voor meer informatie, zie www.sibon.nl

VCA

Wij werken met enthousiaste, gemotiveerde en VCA gecertificeerde medewerkers die vakkundig en veilig jouw reclame uitingen monteren.

ERKEND LEERBEDRIJF

De instroom van jonge vakmensen is essentieel voor de toekomst. Cubord biedt daarom  jaarlijks stageplaatsen aan op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.
Hiervoor zijn wij door verschillende instanties officieel erkend.
Zoek je een stageplaats? Klik hier.

Gegarandeerd goed in zicht