Certificeringen

Certificaat

Op Cubord kan je bouwen. Dat zeggen wij niet alleen, dat kunnen we onderbouwen met een complete set van breed erkende certificeringen. Van de kwaliteit van ons printwerk tot de expertise van onze installateurs op het gebied van veiligheid en montage.

Uiteraard dragen we de expertise die we in de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd ook graag over aan een nieuwe generatie enthausiaste ‘signmakers’. Zo is Cubord al sinds jaar en dag een erkend leerbedrijf door alle lagen van ons bedrijf.

“Cubord is voor ons een betrouwbare partner in belettering die altijd zijn afspraken nakomt.”Andre Noordwijk – BeGlobal Promotions
Bekijk onze referenties »

Wij zijn
gecertificeerd

CO2 Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland welke ons helpt bij het structureel reduceren van CO2 uitstoot binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten.

Lees meer »

Sibon erkend signbedrijf

Kies je voor Cubord, dan kies je voor de zekerheid van een door SÍBON gecertificeerd  en erkend signbedrijf. Dit keurmerk is jouw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen. Voor meer informatie, zie www.sibon.nl

VCA

Wij werken met enthousiaste, gemotiveerde en VCA gecertificeerde medewerkers die vakkundig en veilig jouw reclame uitingen monteren.

ERKEND LEERBEDRIJF

De instroom van jonge vakmensen is essentieel voor de toekomst. Cubord biedt daarom jaarlijks stageplaatsen aan op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.
Hiervoor zijn wij door verschillende instanties officieel erkend.
Zoek je een stageplaats? Klik hier.

Gegarandeerd goed in zicht