Raam- & Interieurfolies

Raam- &
interieur-
folies

Jouw interieur snel en laagdrempelig verfraaien? Met een breed scala aan folies hebben we voor ieder denkbaar interieur een oplossing. 3M Dinoc met houtnerfmotief,  glashelder, semi-transparant, zandstraal-effect of juist niet-lichtdoorlatend, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Computer gesneden of full color geprint. We beschikken over een uitgebreid assortiment folies voor het (re-)stylen of renoveren van interieurs en meubilair zoals bijvoorbeeld glazen scheidingswanden, kasten en balies.

Door gebruik van hoogwaardige interieurfolies kan Cubord interieur een geheel nieuw gezicht geven.

Kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage.

Cubord heeft alles in huis om het project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Uiteraard zijn ook op dit product de ‘Garanties van Cubord’ van toepassing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens

“In twee weken tijd is ons terrein voorzien van een grote diversiteit aan reclame. Het snelle schakelen, uitgebreide assortiment en de kennis van zaken was daarbij onmisbaar.”Arrian Slingerland – Jan Groen Tegels
Bekijk onze referenties »