0

Textielframes

Textiel-
frames

Wil je sfeer in je interieur? Jouw merkbeleving doorvertalen naar je kantoor of winkel? Een mooie afbeelding laten zien? Kortom, wil je een blikvanger waarover gesproken wordt? Dan zijn textielframes een ideale oplossing.

Textielframe LED

Door de flexibiliteit van het materiaal en de diverse accessoires (zoals LED verlichting) zijn onze textielframes mateloos populair en veelzijdig inzetbaar. Ideaal om in ruimtes zoals winkels, recepties, vergaderruimtes, showrooms en kantoren een inspirerende sfeer te creëren of gewoon een kale muur te woorzien van een mooie afbeelding.

Aluminium textielframe

Ons textielframe is een fraaie combinatie van een dun aluminium spanframe en een print op hoogwaardig mat-polyester doek. Het frame is nagenoeg niet zichtbaar waardoor de afbeelding optimaal tot zijn recht komt. Een betaalbare oplossing waarbij het beeld snel en makkelijk te wisselen is. Bekijk onze inspirerende voorbeelden!

Textielframe bestellen

Kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage.

Cubord heeft alles in huis om het project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Uiteraard zijn ook op dit product de ‘Garanties van Cubord’ van toepassing.

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
1 1
2 2
  • 1. Jouw gegevens

“Met Cubord is het prima werken. Korte lijnen, menselijke taal en je afspraken nakomen zit daar in het DNA.”John Nijhuys – Rotterdam The Hague Airport
Bekijk onze referenties »