Textielframes

Textiel-
frames

Wil je meer sfeer in je interieur? Jouw merkbeleving doorvertalen naar je kantoor of winkel? Een mooie afbeelding laten zien? Kortom, wil je een blikvanger waarover gesproken wordt? Dan zijn onze textielframes een ideale oplossing. Met de textielframes van Cubord kun je de look van jouw interieur eindeloos veranderen. Het voordeel van textielframes is namelijk dat ze eenvoudig te vervangen zijn in een handomdraai.

Textielframe met LED verlichting

Door de flexibiliteit van het materiaal en de diverse accessoires (zoals LED verlichting) zijn onze textielframes mateloos populair en veelzijdig inzetbaar als wanddecoratie. Ideaal om in ruimtes zoals winkels, recepties, vergaderruimtes, showrooms en kantoren een inspirerende sfeer te creëren of gewoon een kale muur te voorzien van een mooie afbeelding. Naast wanddecoratie worden textielframes ook als point of sale displays ingezet voor bijvoorbeeld beurzen. Kies je liever voor een textielframe met verlichting? Dat kan! Bij Cubord kun je namelijk ook terecht voor textielframes met LED verlichting. Dankzij de krachtige LED verlichting komt jouw textielframe nog beter tot zijn recht.

Aluminium textielframe

Ons textielframe is een fraaie combinatie van een dun aluminium profiel en een print op hoogwaardig mat-polyester doek. De aluminium frames zijn nagenoeg niet zichtbaar, waardoor de afbeelding optimaal tot zijn recht komt. Een betaalbare oplossing waarbij het beeld snel en makkelijk te wisselen is. Afhankelijk van een bepaald seizoen, nieuwe producten of een aantrekkelijke actie, kun je het aluminium textielframe continu aanpassen. Overigens profiteer je bij Cubord ook van eerlijke prijzen. Bekijk onderaan deze pagina onze inspirerende voorbeelden!

Textielframe op maat bestellen

Kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage.
Als full-service bedrijf hebben wij alles in huis om het project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Uiteraard zijn ook op dit product de ‘Garanties van Cubord’ van toepassing en ben je bij ons altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Bij Cubord kun je een textielframe bestellen in elk gewenst formaat. Afhankelijk van de ruimte, waar je de wanddecoratie graag wil monteren. Overigens ontwerpen wij niet alleen het textielframe. Wij zorgen er uiteraard ook voor dat het textielframe bij jou gemonteerd wordt. Wil je graag meer informatie over onze textielframe? Neem contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Advies of een vrijblijvende offerte voor textielframe op maat?

Wil je een textielframe bestellen en graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bel mij of mijn collega's op 010 - 421 46 37 . We helpen je graag verder!
11
22
  • 1. Jouw gegevens

“Met Cubord is het prima werken. Korte lijnen, menselijke taal en je afspraken nakomen zit daar in het DNA.”John Nijhuys – Rotterdam The Hague Airport
Bekijk onze referenties »