Een nieuwe jas

AEROPARC is een multifunctioneel terrein in het Brabantse Gilze Rijen dat wel een lik verf kon gebruiken. Naast de renovatie van het kantoor is Cubord ingeschakeld om mee te denken over het aankleden van het pand om het een modernere uitstraling te geven.

Cubord is van start gegaan met het interieur – een nieuw jasje is natuurlijk mooi, maar als dit niet aansluit bij de beleving binnen kan dit zorgen voor een teleurstelling bij de geïnteresseerden. Door het aanbrengen van vele vierkante meters geprint behang (wallcover), raamvisuals en diverse gefreesde teksten heeft Cubord gezorgd voor een inspirerende sfeer in dit oude kantoorpand.

Omdat het renoveren van een deel van de oude buitengevel een te kostbare investering was, is ervoor gekozen om dit deel van het pand in te pakken met een groot full color bedrukt meshdoek. Niet alleen een voordelige, maar zeker ook een in het oog springende oplossing.

Daarnaast zijn er aan de buitenzijde van het pand op meerdere plekken (LED verlichte) doosletter reclames geplaatst. De combinatie van verschillende producten, zowel binnen als buiten, heeft gezorgd voor een professionele en hedendaagse uitstraling van het complex. Wij zijn er van overtuigd dat dit eraan heeft bijgedragen dat inmiddels de eerste huurders het pand hebben betrokken.

“Meedenken in nuchtere, haalbare oplossingen, niet alleen in creativiteit, maar ook vanuit de portemonnee. ”Guido Schmitt – Fresch Real Estate

Onze andere projecten

Starten met jouw project?