Gevel- & licht-
reclame

Al sinds jaar en dag is Gunco onze leverancier als het gaat om de hoogwerkers die wij gebruiken bij onze installatiewerkzaamheden. Het was voor ons dan ook erg mooi om nu eens aan de slag te gaan voor Gunco. Cubord heeft de grote gevel- en lichtreclame verzorgd voor het hoofdkantoor van Gunco op bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam. Leuk detail: in opdracht van Staton Bouw hebben we voor de renovatie van het pand ook het bouwbord geplaatst.

Begin december 2015, vlak voordat de officiële opening van het pand plaatsvond, hebben we de gevelreclame en de lichtreclame gemonteerd. Voor de gevelreclame hebben we 4 mm dibond freestekst tegen de gevel gemonteerd met popnagels in kleur. Het geheel maakt indruk, want de letters zijn zo’n 2,5 meter hoog en in totaal 16 meter breed.

Voor de lichtreclame op het dak hebben we verlichte doosletters profiel 4 gebruikt. Vanwege het grote formaat hebben de letters een extra stevige aluminium omranding. Ze zijn gemonteerd op een vrijstaande aluminium dakconstructie verzwaard met ballast. De grijze folie licht in de avond wit op, waardoor de reclame echt opvalt. Ook door de grootte natuurlijk, want de letters zijn 1,40 meter hoog en in totaal bijna 10 meter breed. Doordat ze geplaatst zijn met de ronding van het pand mee, zijn ze vanuit alle kijkhoeken goed te zien. En dat ze goed gemonteerd zijn, dat garanderen we.

“Vanaf het offertestadium tot aan de realisatie zijn we heel goed geholpen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en we zijn zeer blij met het resultaat.” SANDRA DOESBURG

Onze andere projecten

Starten met jouw project?