Bewegwijzering in de showroom van Jan Groen

Voor het grootste tegelaanbod van Nederland moet je bij Jan Groen zijn. De tegelzaak van Jan Groen is zo groot (5700 m2 showroom) dat je bijna verdwaalt. Het gigantische terrein van Jan Groen heeft een tijdje terug een grote metamorfose ondergaan. En dan hebben we het nog niet over het immense magazijn… Je voelt ‘m al aankomen: Cubord is ingeschakeld om de bewegwijzering te verzorgen.

Alweer een tijd geleden hebben we voor deze klant diverse bewegwijzering items geproduceerd en gemonteerd.

Denk aan naamsaanduidingen zodat de kwaliteit van het buitenterrein erop vooruit ging. Dankzij de blindframes en routingborden weten klanten direct waar ze moeten zijn.

Daarnaast hebben we ook verlichte doosletters geplaatst zodat ook tijdens koopavonden de klanten goed de weg naar Jan Groen kunnen vinden! Klanten krijgen een warm welkom en ze hoeven niet meer te verdwalen. En dat in slechts 2 weken tijd.

“In twee weken tijd is ons terrein voorzien van een grote diversiteit aan buitenreclame. Het snelle schakelen, uitgebreide assortiment en de kennis van zaken was daarbij onmisbaar.”Arrian Slingerland – Jan Groen Tegels

Onze andere projecten

Starten met jouw project?