Prettige reis!

Begin 2013 was een veelgehoorde klacht bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport dat de toiletten toch wel erg gedateerd waren. Cubord, vaste partner voor alle signing voor binnen- en buitenreclame van de luchthaven, heeft in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een plan uitgevoerd om deze negatieve ervaring om te buigen in een beleving die past bij het merk van Rotterdam The Hague Airport.

Door de wanden en meubels te voorzien van een 3M Dinoc folie met houtdecor kregen de toiletten al direct een luxere uitstraling. Zonder dat daar een dure verbouwing voor nodig was.

 

Daarnaast zijn er full colour afbeeldingen van aan reizen gerelateerde onderwerpen geplaatst op muren en deuren, zodat de beleving van zorgeloos reizen tot in de toiletten zichtbaar was.

In een doorlooptijd van twee weken is een bezoek aan de toiletten op de luchthaven een ware belevenis geworden. Mede door de inzet van Cubord zijn de klachten dan ook nagenoeg geheel verdwenen van de klachtenformuleren. Een resultaat waar we trots op zijn!

“Met Cubord is het prima werken. Korte lijnen, menselijke taal en je afspraken nakomen zit daar in het DNA.”John Nijhuys – Rotterdam The Hague Airport

Onze andere projecten

Starten met jouw project?