Huisstijl in het interieur

IVV is de specialist in vermogensopbouw voor zowel particulieren als ondernemers. En voor hun klanten maken ze graag tijd door goed naar hun verhaal te luisteren. Een fijne spreekkamer is daarvoor zeer belangrijk. Daarom hebben ze Cubord gevraagd om te helpen bij het doortrekken van hun huisstijl in het interieur.

Op het textielframe staat een foto van een auto op een lastige weg, welke staat voor de route die hun klanten afleggen. IVV gebruikt regelmatig de metafoor van de ‘Financiële privéchauffeur’. Ze helpen hun klanten namelijk op de juiste weg met hun vermogen en financiën, zodat ze tijdig op hun ‘financiële afspraken’ arriveren.

Een goed gesprek vooraf en efficiënte communicatie onderweg zorgen voor succes. Zoals ze zelf zeggen: ”Wij brengen u veilig, ongeschonden en financieel fit op uw financiële afspraken”.

Naast deze fotowand plaatste Cubord verlichte fotoplafonds voor een ruimtelijke uitstraling. En bij de hoofdingang kwamen vlaggen met het logo erop. Wil je nu ook graag een symbolische foto in je spreekkamer of op kantoor? Wij bieden kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage. Neem contact met ons op!

“Het resultaat is verbluffend. De jongens van Cubord heb ik hier graag over de vloer. Ze zijn gezellig om mee te werken en denken goed mee.”Floris Koster, eigenaar IVV

Onze andere projecten