Complete rebranding in 1 dag

Cubord Signmakers steekt Burgland Bouw in zijn nieuwe jas. Onder het motto ‘’niet lullen maar leveren’’ is er recent een flink project uit de grond gestampt. In opdracht van Burgland Bouw werd er een compleet rebranding traject gerealiseerd. Van advies tot ontwerp en van productie tot logistiek en montage, alles kwam aan bod. Het grootste gedeelte van alle offline communicatie uitingen van Burgland Bouw werd op vrijdag 13 april voorzien van een nieuw, gers jasje. Ondanks dat de datum anders doet vermoeden verliep dit geheel voorspoedig.

Dat het een omvangrijk project was blijkt o.a. uit de volgende cijfers: 39 bouwketen, 20 containers en 38 voertuigen werden opnieuw bestickerd. Ook werden er in bijna 5000 klein formaat stickers geleverd. Daarnaast werd de gevel van het hoofdkantoor in Dodewaard onder handen genomen; hier prijkt nu het vernieuwde logo van maar liefst 11 bij 2,2 meter aan de wand. Mocht je recent op de A15 t.h.v. afslag 36 iets minder focus op de weg hebben gehad, dan kan het je bijna niet ontgaan zijn! Wat Cubord daar nog meer deed? Heb je even? We wrapten, plakten, vervingen, leverden en zorgden onder andere voor:

Verplaatsen en herdecoreren van 1 reclamezuil
Leveren en plaatsen van 1 nieuwe LED-verlichte reclamezuil
Verwijderen van 2 oude gevellogo’s
Monteren van indirect verlichte doosletters op een gezette en in kleur gespoten metalen kap van ca. 11 x 2,2 meter
Vervangen van diverse reclame borden
Leveren van borden t.b.v. aanhangers
Leveren van 135 borden voor afvalcontainers
Wrappen / bestickeren van 19 bedrijfswagens
Plaatsen van logo’s op 17 personenwagens
Leveren van bijna 5000 stickers in diverse formaten
Leveren van 100 bouwhekbanners
Leveren van 5 steigerdoeken
Leveren van 25 logoborden
Aanpassen van raamdecoraties in de kantoren

En dat hebben we allemaal in 1 dag geleverd en gemonteerd. De auto bestickeringen hebben we in een periode van 2 weken (10 werkdagen) uitgevoerd. Omdat deze auto’s ook veel onderweg zijn, bestickerden we iedere werkdag 2 auto’s. En ook gaan we bij de bouwplaatsen (in totaal 12 stuks) langs waarbij we op de bouwlocatie de keten en containers voorzien van nieuwe signing. Zo maakt heel Nederland al snel kennis met de vernieuwde stijl Burgland Bouw! We maakten ook een vette video over dit project, je kunt het bekijken op YouTube!

“Burgland Bouw en Cubord hebben een non-nonsense mentaliteit, als er een probleem is dan wordt dat door Cubord Signmakers direct opgelost. Voor ons een fijne en betrouwbare partner.”Wim de Jong, directeur van Burgland Bouw

Onze andere projecten