Beleid in beeld

Woningstichting ‘Woonstad Rotterdam’ is misschien wel de stoerste stichting van Nederland. Met een heldere visie en aansluitend beleid over wat Rotterdam nieuwe en bestaande inwoners te bieden heeft.

Dat verhaal moet natuurlijk ook zijn weg terugvinden in de buiten-uitingen. Dan kom je al snel uit bij Cubord. De partij die meedenkt en dezelfde no-nonsense aanpak hanteert. Daarom doen wij nagenoeg alle tijdelijke buitenreclame.

Om nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten onder de aandacht te brengen plaatsen we diverse soorten uitingen. De ene keer een bord op een vrijstaande stellage, de andere keer een spandoek tegen de gevel, net waar de situatie om vraagt.

Zo zijn de projecten van Woonstad Rotterdam goed zichtbaar en weet ook hun boodschap de (aanstaande) Rotterdammers te bereiken. Soms zelfs via onverwachte wegen zoals de aanhanger die we hebben omgetoverd tot muziekwagen voor de Wednesday Night Skate in Rotterdam.

“Aan alles merk je dat Cubord een fijn bedrijf is. Prettige mensen, korte lijnen en scherpe prijzen.”Jolande Kole – Woonstad Rotterdam

Onze andere projecten

Starten met jouw project?