GROOTSE STICKER VOOR NORTH SEA JAZZ

Met gepaste trots delen we hier één van de tofste projecten van 2022! Studio Vollaers & Zwart haakte ons aan voor bestickering op hoog niveau. Voor het NN North Sea Jazz Festival zorgden we dat Rotterdam Ahoy voor alle bezoekers én de omgeving niet te missen was. 

 

North Sea Jazz festival

Het North Sea Jazz festival is voor echte Rotterdammers altijd een feest, maar meewerken aan zo’n gaaf project maakte het spectaculair. Speciaal voor dit evenement plakten we een gigantische sticker met NORTH SEA JAZZ op het gebouw van Rotterdam Ahoy. Naast de bestickering zorgden we voor herkenbare banners. Geen bezoeker die nog verdwaald kon raken!

 

 Sterk staaltje teamwork

Het ontwerp werd zorgvuldig uitgemeten en voorbereid door onze DTP afdeling. Details zijn bij elk project ontzettend belangrijk en helemaal als de uiting van alle kanten goed zichtbaar is! Vervolgens draaiden de printers en snijmachines op de productie-afdeling overuren. In het atelier werden de stickers op maat gesneden en systematisch, met de hand, in kokers gestopt. Toen was het de beurt aan onze monteurs. Dankzij het slimme kokersysteem p(l)akten de collega’s op de hoogwerker keer op keer de juiste sticker. Handen uit de mouwen en koppie erbij, we werkten hele dagen en soms zelfs ‘s nachts door. Samen kwamen we tot een fantastisch resultaat om trots op te zijn!

 

Groots project op de planning? Wij staan als signingpartner voor je klaar. Neem contact met ons op om jouw idee te bespreken.

Onze andere projecten