Flexibel & consistent

Cosmo Hairstyling & Team Kappers hebben gezamenlijk ruim 140 salons in Nederland. Hoe zorg je ervoor dat de merkuitstraling van het pand, het interieur en de campagne uitingen van alle franchisenemers wel consistent blijft?

Cubord ging de uitdaging aan. Naast het voorzien van inspirerende campagneafbeeldingen voor het interieur en trendy point-of-sale artikelen voor alle vestigingen is ook verder gekeken dan de initiële opdracht. In samenwerking met de opdrachtgever hebben onze specialisten gezocht naar een oplossing die de merkconsistentie garandeert en die het tegelijkertijd voor de franchisenemers gemakkelijk maakt om snel eigen promotiemateriaal tot hun beschikking te hebben.

Ons speciaal ontwikkelde online portal met bestelsysteem voor de franchisenemers is de oplossing geworden. Elke salon kan zelf direct haar posters, textielframes, beachflags, stoepborden en roll-up banners bestellen. Een kwestie van het campagnebeeld van jouw voorkeur selecteren en een keuze maken uit de beschikbare artikelen en Cubord regelt de rest, van productie tot verzending of montage.

Zo hoeft de franchisegever niet elke opdracht individueel door te geven en te verwerken, hetgeen ook direct heeft geleid tot een efficiëntere orderflow en dus een besparing op de administratieve lasten. Deze flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd door de franchisenemers die door een kortere doorlooptijd van hun order eerder beschikking hebben over hun eigen campagnemateriaal. Kortom, een oplossing van nu waar wij met recht trots op zijn!

“Wij werken al jaren met Cubord, omdat ze altijd meedenken over passende oplossingen. Flexibel en persoonlijk, dat is de service die wij zoeken en vinden bij Cubord.”Eva Houtman – Wave International

Onze andere projecten

Starten met jouw project?