AIR Offices

GROOTSE AANKONDIGING AIR OFFICES 

Hoe maak je aan een groot, werkend en winkelend publiek in Rotterdam centrum duidelijk wat er gaat gebeuren met een Rotterdams icoon in de steigers? Met niet-te-missen signing natuurlijk! Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. 

 

Felgekleurde bouwschutting

In opdracht van Visser & Smit Bouw bv heeft Cubord het – voor Rotterdammers welbekende – voormalige V&D pand compleet afgebakend met een 175 meter lange bouwschutting. Elke centimeter van dit enorme oppervlak werd voorzien van het design. Het eindresultaat? Een felgekleurde bouwschutting in de Rotterdamse ‘Make It Happen’ huisstijl. Dankzij tekst en beeld ontdekt het publiek direct het nieuwe doel van het pand.

Nieuwe invulling

In deze nieuwe fase wordt het warenhuis omgetoverd tot een bruisende plek waar werken, winkelen en (re)creëren centraal staan. De ca. 23.000 m² aan kantoorruimte is de toekomstige werkplek van meerdere grote en kleine bedrijven. In de plint is ruimte voor een C&A, Jumbo en diverse kleinere winkels en horeca. Zelfs de kelder krijgt een nieuwe bestemming. Hier komt een publieke fietsenstalling voor maar liefst 1200 fietsen.

 

Bestickering en geveldoeken

Naast het realiseren van de bouwschutting heeft Cubord aan de buitenkant van de begane grond complete bestickering aangebracht. Om het plaatje compleet te maken plaatsten we op letterlijk hoog niveau twee enorme geveldoeken van 9 x 12 meter. Deze beide items hebben we geplaatst in opdracht van DLVS Creative Collective.

Ook opvallen? Onze vakmensen adviseren je graag over jouw project. 

Onze andere projecten