Rebranding gro-up

EEN KLEURRIJK GEHEEL VOOR GRO-UP

Onze jarenlange klant SWKGroep heeft in 2022 alle organisaties binnen de groep samengevoegd tot één grote organisatie: gro-up. Zij zetten zich dagelijks in voor de groei en opvang van kinderen en jongeren. Voor gro-up is een kersverse, kleurrijke huisstijl ontwikkeld. Natuurlijk moet de nieuwe eenheid op alle betrokken locaties zichtbaar worden. Daar komt Cubord om de hoek kijken! Wij zijn erg enthousiast over gro-up, hun missie en deze nieuwe uitstraling.

 

Handen uit de mouwen
In februari 2022 was het tijd voor de lancering van gro-up. Hier droeg Cubord aan bij door op iedere locatie beachflags en raamborden met zuignappen te leveren. Daarna startten wij met het omtoveren van meer dan 250 locaties, het hoofdkantoor en 30 busjes. Op alle kinderopvanglocaties vervingen we logoborden en bij het hoofdkantoor zorgden we voor een warm welkom met twee nieuwe branded pilaren. De bedrijfsauto’s rijden vanaf nu met een prachtige nieuwe achterkant over de Nederlandse wegen. We hebben deze ontstickerd en opnieuw bestickerd. Zo komen dus bijna al onze productcategorieën in deze opdracht terug, van promotionele materialen tot blijvende buitenreclame. En van interieursigning tot voertuigdecoraties.

Klantportaal

Bijzonder aan dit project is dat wij, speciaal vanwege de enorme omvang, alle informatie verwerken in een speciaal voor deze klant opgetuigd klantportaal. In dit systeem zijn alle locaties te vinden. Per locatie staan alle ontwerpen, actiepunten, de planning en andere belangrijke punten overzichtelijk op een rij. Zo bewaren we het overzicht bij Cubord en voor gro-up. Omdat hierin ook foto’s van de eindresultaten worden geplaatst vormt dit portaal meteen een goede database voor in de toekomst. Dit systeem wordt binnenkort beschikbaar voor al onze opdrachtgevers.

Over gro-up

Deze organisatie verbindt tientallen organisaties op het gebied van kraamzorg, kinderopvang, onderwijs, jeugdhulp en buurtwerk. Samen maken zij zich sterk voor de groei van kinderen binnen het gezin en hun buurt. Hiermee is gro-up is hét aanspreekpunt voor ouders, verzorgers, kinderen, jongeren, buurtbewoners, scholen, gemeentes en voor hulpverlenende instanties. Door alle betrokken partijen beter aan elkaar te koppelen, werken deze efficiënter samen en krijgen meer kinderen en jongeren meer groeikansen.

Onze andere projecten