Kleurrijke beleving Innocent

KLEURRIJKE BELEVING VOOR INNOCENT

CO2-neutraal zijn in 2025: dat is het doel van innocent. Net als wij ondernemen zij daarom steeds een stap duurzamer. Voor hun eerste eigen fabriek, de blender, benaderde innocent ons voor een fris en fruitig, kleurrijk interieur. Hier stap je binnen in het merk innocent. 

 

Groot(s) project

Na een bericht via onze website maakten wij kennis met innocent via Zoom. Het hoofdkantoor van dit kleurrijke bedrijf zit namelijk in Londen. Er volgde een tweede ontmoeting in Nederland, waarbij we het project samen hebben doorgesproken. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers, zodat de verwachtingen van beide kanten kloppen en we de opdracht zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. 

Complete signing

Cubord ging aan de slag met heel. veel. muurstickers. Elke centimeter werd zorgvuldig opgeplakt en zelfs het afval ging niet verloren. Daarnaast leverden en monteerden we fotobehang, etched folie raamdecoraties en verlichte doosletters in innocents onmiskenbare stijl. Hierdoor is de fabriek al van veraf te herkennen. Maar ook aan details werd gedacht, bijvoorbeeld met gegraveerde lockernummers. 

 

Benieuwd hoe we jouw kantoor kunnen omtoveren tot een levensgroot visitekaartje van je bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Onze andere projecten