Zichtbaar in Rotterdam

Cubord levert overal in Nederland, maar de thuishaven blijft toch Rotterdam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Cubord, in opdracht van Rotterdams creatiefste bureau Studio VollaersZwart, heeft meegewerkt aan de meest memorabele evenementen van de afgelopen jaren in de havenstad.

Het North Sea Jazz Festival, de ‘Grand Depart’ van de Tour de France uit Rotterdam, de komst van Jean-Paul Gaultier en project Stars; Cubord was erbij betrokken. Van het omtoveren van Ahoy tot een Jazz-walhalla, het aanbrengen van duizenden lampjes op het Nationale Nederlanden Gebouw tot diverse ‘city dressing’ projecten om het publiek te betrekken bij de diverse evenementen en exposities. En niet alleen binnen Rotterdam. Ook buiten Rotterdam konden de installaties rekenen op waardering in de vorm van meerdere prijzen.

“We werken al bijna 25 jaar met Cubord. Inmiddels kunnen we lezen en schrijven met elkaar. Een typisch Rotterdams bedrijf: Geen woorden maar daden, vaardig en no nonsens.”Madje Vollaers & Pascal Zwart - Studio VollaersZwart

Onze andere projecten

Starten met jouw project?