Kwaliteit aan de snelweg

Moments & More is een nieuw culinair concept bij tankstations, waarbij een snelle hap na het tanken verleden tijd is. Moments & More gaat met verse producten voor een beter en culinair aanbod. Je kan er bijvoorbeeld sushi en biefstuk eten.

Dit project is uitgevoerd door ontwerpbureau B&W Dussen. Zij maakten het design van het project, verzonnen de ontwerpen en maakten de beelden.

Foto’s : Brigitte Jongstra

Cubord heeft zowel binnen als buiten gezorgd voor strakke signing, waaronder naadloos fotobehang, gevelletters, muurstickers, logo’s en visuals.

Achter de toonbanken van Moments & More zijn diverse sfeerbeelden geplaatst. In het oog springen de kunststof freesletters op de muur die zorgen voor een 3D effect. Deze freesletters zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Een eye-catcher is de visual op de buitenmuur. Dit is een speciale muursticker met een hoge hechting die zich perfect vormt naar de structuur van de muur. Hierdoor blijf je de structuur van de bakstenen zien waardoor het lijkt alsof de afbeelding op de muur is geschilderd.

Onze andere projecten

“BINNEN EN BUITEN PERFECT OP ELKAAR AAN LAAT SLUITEN, EEN GROTE UITDAGING BINNEN DE TANKSTATION BRANCHE. MAAR DE NO-NONSENSE AANPAK VAN CUBORD HEEFT ONS NIEUWE CONCEPT DE BELEVING GEGEVEN DIE WE VOOR OGEN HADDEN.”GERBERT VISSERS – VISSERS OLIE
Bekijk onze referenties »