100m2
award-
waardig
printwerk

Cubord werkt al jaren nauw samen met het Nederlands Fotomuseum. De kunstige kiekjes worden regelmatig toevertrouwd aan onze specialisten om deze om te zetten naar aansprekende, zichtbare campagnes en groot formaat afdrukken.
Het project ‘Lewis Hine, Fotograferen voor Verandering’ is daarbij kenmerkend voor onze samenwerking. In combinatie met creatief partner Studio Beige zijn er door Cubord diverse uitingen verzorgd die recht deden aan deze uitdagende expositie. En niet zonder succes. De tentoonstelling kon rekenen op internationale waardering, wat heeft geleid tot een SILVER European Design Award voor Studio Beige.

Door slim gebruik van groot formaat behang (wallcover) en indoorbanners die waren afgestemd op hun omgeving, werden de verschillende thema’s in de expositie optimaal belicht. In totaal is er dan ook meer dan 100 vierkante meter printwerk verzorgd met een zeer strakke planning waarbinnen onze garanties optimaal zijn getest.

“Cubord heeft ons verrast door met een nuchtere aanpak het Nederlands Fotomuseum van meer dan 100 m2 printwerk te voorzien. Efficiënt, volgens afspraak en binnen een zeer uitdagende planning.”Lobke Broos – Nederlands Fotomuseum

Onze andere projecten

Starten met jouw project?