Een kwestie van
vertrouw-
en

Heembouw zegt zelf “Bouwen is een kwestie van vertrouwen”. En als het om de promotie van de gerenommeerde aannemer gaat vertrouwt Heembouw al jarenlang op Cubord.

Soms is een belletje en een half woord dan ook genoeg om binnen ‘no-time’ een treffend bouwbord te realiseren. Omdat Cubord ook de huisstijl bewaakt kunnen wij snel en efficient schakelen. Daarbij garanderen wij de herkenbare uitstraling van Heembouw in alle promotionele uitingen. Van vlaggen, banieren en hekwerkbanners, tot de full-color bouwschuttingen en keetbestickeringen – ze sluiten allemaal naadloos aan en geven vorm aan de professionaliteit en betrouwbaarheid van Heembouw.

Ook voor permanente reclames weet Heembouw Cubord regelmatig te vinden. Zo hebben we voor het project ‘Jeveka’ een serie 15 meter brede en 3 meter hoge vrijstaande doosletters geleverd en gemonteerd. Dat valt lekker op!

“Als we Cubord in een paar woorden zouden karakteriseren dan zijn dat: snel, betrouwbaar en prettig om mee samen te werken.”Petra Snelleman - Heembouw

Onze andere projecten

Starten met jouw project?