Ben je een dummy of ben je een pro?

Ben je een dummy of ben je een pro?

Hoe sneller we de juiste bestanden hebben, des te sneller kunnen we aan de slag voor je. Want de deadline voor de opdracht is meestal behoorlijk strak en die moeten we natuurlijk wel zien te halen.

Als je niet thuis bent in de grafische sector, dan zijn termen als vectorbestanden, steunkleuren, CMYK en pixels waarschijnlijk abracadabra voor je. Omdat onze klanten heel divers zijn, hebben we twee soorten aanleverspecificaties uitgewerkt: een versie voor dummy’s en een versie voor pro’s.

NEE, WE VINDEN JE GEEN DOMOOR!

Je weet toch wel dat ‘dummy’ de term is van die hulpboeken waarin allerlei onderwerpen worden uitgelegd aan beginners? Dat is wat we bedoelen als we je dummy noemen.

Met onze aanleverspecificaties voor dummy’s helpen we je op weg in de grafische wereld. Je wordt er niet meteen een expert van (en dat hoeft ook niet), maar we leggen wel duidelijk uit wat we nodig hebben om een zo goed mogelijk eindresultaat voor je neer te zetten.

Het belangrijkste is dat je ons de juiste bestandsformaten stuurt in een zo hoog mogelijke kwaliteit. Daarna redden wij ons er echt wel mee. Onze grafische mensen ontzorgen je daarna helemaal.

IMG 0076 1024x683 - Ben je een dummy of ben je een pro?

VOOR PRO’S GAAN WE EEN STAPJE VERDER

Mocht je wél precies weten hoe het allemaal werkt, dan gaan we graag wat meer de diepte in. Vakgenoten onder elkaar! Zo leggen we uit dat we liever geen certified PDF’s aangeleverd krijgen en dat we als kleurprofiel voor vectoren (CMYK) Euroscale Fogra39 gebruiken en voor foto’s (RGB) sRGB IEC61966-2.1.

Jij bent de pro, dus we leggen de lat iets hoger voor je. Omdat we van jou verwachten dat je ons kunt helpen om ons werk zo goed mogelijk te doen. Dus inclusief afloop, bleed, overfill en/of drukmarkeringen. Kom op pro, laat ons zien waarom we met jou op niveau kunnen praten!

GERELATEERDE BERICHTEN