Sportief met Cubord

Sportief met Cubord

De meeste sportcompetities zijn weer begonnen. En ontvang je als sportvereniging veel gasten? Dan is het heel fijn als de accommodatie er netjes bij ligt. Daarom verzorgen wij de signing voor diverse sportclubs in de regio Rotterdam.

Nieuwe uitstraling voor VOC

Voor VOC (Rotterdamsche Cricket & Voetbalvereeniging) brachten we signing aan op het gehele terrein. Op hun clubhuis ‘House of Lords’ hebben we onder andere strakke freesletters gemonteerd. En daar poseren kampioenen maar al te graag voor. Volgend seizoen weer kampioen, mannen?

Fred van Roon (VOC):

“Cubord heeft onze sportvereniging fraai aangekleed met een nieuw welkomstbord, freesletters op het clubhuis, raamdecoratie, sportveldborden, bewegwijzering en vlaggen met ons logo.”

2 300x225 - Sportief met Cubord

Vlaggen en sponsorborden voor HC Rotterdam

Bij HC Rotterdam speelt het heren hockeyteam op het hoogste niveau van Nederland. Ook het damesteam zit in de top en speelt op het één na hoogste niveau. Een succesvolle club, waarvan de accommodatie ook klasse moest uitstralen. Daarom maakten én monteerden we vlaggen en sponsorborden voor HC Rotterdam.

Jokko de Wit (HC Rotterdam):

“Vanaf nu kunnen wij als club de show stelen met onze nieuwe vlaggen.”

3 300x225 - Sportief met Cubord

4 300x225 - Sportief met Cubord

Doeken langs de lijn voor Rotterdam United

Voor voetbalvereniging Rotterdam United maakten we doeken voor langs de lijn. Ziet dat er niet strak uit?!

Simon Kalika (Rotterdam United):

“Deze felrode doeken geven de club een stoere uitstraling. Je kan er niet zomaar omheen, letterlijk en figuurlijk.”

5 300x169 - Sportief met Cubord

Een warm afscheid bij VV Rozenburg

Zondagmiddag: de voetbalwedstrijd én de derde helft zijn afgelopen. Dan kijkt VV Rozenburg alweer uit naar de volgende wedstrijd. Tot ziens!

6 300x225 - Sportief met Cubord

Sponsorborden voor OMHC

De Rabobank is één van de belangrijkste sponsors van de Rotterdamse hockeyclub OMHC. Vandaar dat Rabobank ook prominent zichtbaar moet zijn. En waar kan dat nu beter dan boven én onder het scorebord?

Marianne van Vliet:

“Het scorebord is de plek waar zowel de spelers als de toeschouwers heel vaak naar kijken. Dat leek ons dan ook een uitstekende plek voor een sponsorbord van de Rabobank.”

7 300x225 - Sportief met Cubord

Vlaggen en sponsorborden voor HC Schiedam

Tenslotte bevestigden we sponsorborden langs de lijn van hockeyclub HC Schiedam. Daarna kon hun eigen vlag uit, want ook die hebben we voor hen bedrukt en bevestigd.

René van der Klink:

“Wij zijn erg blij met de opfrisbeurt van onze vlaggen en sponsorborden!”

8 300x169 - Sportief met Cubord

Is jouw clubhuis klaar voor het nieuwe sportseizoen?

Wij weten als geen ander dat een club moet leven van sponsoren. Daarom helpen wij graag sportclubs met goede signing en sponsoren we ook een aantal clubs. Onmisbaar langs de velden zijn de bekende sponsorborden.  Want wil je nog meer opvallen? Laat dan raamstickers maken met de naam of het logo van je club erop.

Vaak gespot op sportvelden zijn reclamezuilen. Want je sponsors moeten natuurlijk wel een mooi plekje krijgen. Deze reclamezuilen zijn natuurlijk ook goed te gebruiken voor bewegwijzering of de communicatie van de huisregels. Wat dacht je van je logo levensgroot op het clubhuis? Wij plaatsen ook gevelletters.

Wil je ook dat jouw club er weer goed bij staat dit seizoen? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

GERELATEERDE BERICHTEN