Al 10 jaar hand in hand met Burgland Bouw

Al 10 jaar hand in hand met Burgland Bouw

Vanaf het eerste uur werkt Burgland Bouw samen met Cubord als leverancier voor de signing. In het begin zijn we gestart met het bestickeren van 5 auto’s, ondertussen rijden er zo’n 40 volledig bestickerde bussen door het land. En dat toont ook meteen de groei aan die Burgland Bouw de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Een van de belangrijkste uitingen voor een bouwbedrijf is natuurlijk het bouwbord. We durven bijna geen schatting te geven van hoeveel dat er zijn geweest de afgelopen jaren, maar dat zijn er rond de honderd. Een belangrijk middel voor de communicatie van nieuwbouw, maar ook om passanten te informeren over revitalisatie- en onderhoudsprojecten. Met een strak en herkenbare huisstijl kom je de borden regelmatig tegen. Ook als projecten gerealiseerd zijn door Burgland doen we de finishing touch door gevelreclames (doosletters), interieurprints en stickerwerk aan te brengen.

Ook de signing voor Burgland zelf slaat Cubord niet over. Waar Burgland 10 jaar geleden nog in de kinderschoenen stond, hebben ze ondertussen ruim 40 beplakte keten en 20 containers met het blauw-groene logo. Aan de signing van het Burgland Bouw interieur hebben we ook een steentje bijgedragen.

De kracht van de samenwerking
Het succes van deze samenwerking zit echt in de communicatie. We kunnen gemakkelijk schakelen, werken met vaste stramienen en begrijpen elkaar goed. Daardoor hebben we er samen voor gezorgd dat er snel geleverd kan worden. De lijnen zijn kort, de taal lekker direct en aan een paar woorden hebben we genoeg.

Namens het hele team van Cubord willen we jullie van harte feliciteren met dit mooie jubileum. Op naar de volgende 10 jaar!

GERELATEERDE BERICHTEN