Op bezoek bij Anco van BPD

Op bezoek bij Anco van BPD

Wij vinden de mening van onze klanten belangrijk. Daarom voeren we regelmatig klantonderzoeken uit én gaan we graag bij hen op de koffie. Deze keer ontvangt Anco Teurlings van BPD Gebiedsontwikkeling ons op zijn kantoor en vroegen we hem wat hij van Cubord vindt.

“Ik ben verkoopcoördinator en ik houd me in mijn dagelijkse werkzaamheden bezig met communicatie en marketing. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van belangstellendenbestanden (leads) van gebiedsontwikkelingsprojecten. Dat doen wij grotendeels online, maar ook een stukje offline en dat is het deel waar bouwborden komen kijken. Ondanks dat online een steeds grotere rol speelt, blijven we in sommige gevallen ook offline actief. En daar zetten we Cubord graag voor in.

PB220003 300x225 - Op bezoek bij Anco van BPD

We willen als bedrijf graag laten zien wat we op een locatie gaan doen. Omdat online te laten zien, hebben we een website die we steeds vullen met content over het project. Door middel van tekst en afbeeldingen vertellen we over het project. In deze online communicatie zijn we steeds meer slagen aan het maken.”

P1280010 300x225 - Op bezoek bij Anco van BPD

Bouwborden zijn onderdeel van onze customer journey

 

“We nemen onze klanten mee in een klantreis. De customer journey staat bij alle verkooptrajecten centraal. Onze klanten zijn vaak al goed geïnformeerd tijdens het voortraject. De klantreis begint bij het bekendmaken van het gebied, concept impressies, definitieve impressies, plattegronden, woningprijzen, woningtypes, enzovoort.

Het bouwbord laten we pas maken door Cubord wanneer de definitieve impressies gereed zijn. Dat is vaak een aantal weken voor de start van de verkoop. Soms dienen bouwborden ook als aankondiging van een grootschalige gebiedsontwikkeling. Dat noemen we een gebiedsbord; daarmee promoot je het gebied. Op zo’n bord wordt meer ingespeeld op de sfeer van het gebied. Vervolgens komen in het gebied specifiekere projectborden terug met impressies van de woningen die op dat stukje gaan komen.
P1000642 300x225 - Op bezoek bij Anco van BPD
Op een projectbord zetten we vaak beelden van hoe het project gaat worden, de vanaf- prijs en de website. We willen mensen namelijk leiden naar het online platform, want daar is alle informatie beschikbaar. Als ze zich eenmaal hebben ingeschreven kunnen we hen op de hoogte houden via mails. Kortom, als gebiedsontwikkelaar proberen we ons op online vlak echt te profileren.”

 

Eerste contact met Cubord

 

“Toen ik begon bij BPD Ontwikkeling, werkten we ook samen met een andere partij. Daar was ik niet altijd even tevreden over. Andere collega’s van mij werkten toen al samen met Cubord. Daarom heb ik ook een keer wat prijzen opgevraagd en sindsdien werk ik dus met Cubord samen. In de communicatie zijn ze duidelijk en ze werken snel. Als er last-minute iets veranderd moet worden, dan is dat nooit een probleem.

P1280008 e1507205261145 300x185 - Op bezoek bij Anco van BPD

Marco van Cubord is heel handig in bouwborden realiseren. Hij is altijd bereid om mee te werken en weet altijd wel een gaatje in zijn agenda te vinden om ontwerpen op het laatste moment aan te passen. Ik stuur hem dan een screenshot van waar het het bord geplaatst mag worden. Iemand anders laat dan weten wanneer het bord geplaatst wordt. En als het bord dan is geplaatst, krijg ik daar vaak nog een foto van opgestuurd. Dat werkt super!

Voorbeeldje: ik had laatst voor een project in Eindhoven een moeilijk gebouw om een bouwbord bij te plaatsen. Marco kwam toen zelf op locatie kijken wat er allemaal mogelijk was en heeft ons geadviseerd. Uiteindelijk kwam daar een simpele oplossing uit die niet het duurst was. Daarmee wil ik aangeven dat Cubord niet per se het duurste aanbiedt, maar oprecht meedenkt over de mogelijkheden.

Cubord is gewoon een fijne partij om mee te werken. Ze begrijpen mij altijd.”

GERELATEERDE BERICHTEN