Op bezoek bij Debby van Havensteder

Op bezoek bij Debby van Havensteder

Wij vinden de mening van onze klanten belangrijk. Daarom voeren we regelmatig klantonderzoeken uit én gaan we graag bij hen op de koffie. Deze keer ontvangt Debby ten Brink van Havensteder ons op haar kantoor en vroegen we haar wat ze van Cubord vindt.

“Als communicatieadviseur bij woningbouwvereniging Havensteder ben ik ondermeer verantwoordelijk voor de communicatie rondom onderhoudsprojecten in onze gebieden Capelle aan den IJssel, Rotterdam centrum, en Delfshaven.”

Bouwborden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie

“Voor de communicatie rondom onderhoudsprojecten zijn bouwborden een van de communicatiemiddelen die we inzetten. Hiervoor komt Cubord om de hoek kijken.
De communicatie rondom een project is erg belangrijk. Zodat bewoners weten wat er aan onderhoud gaat gebeuren en dat wij bijdragen en investeren in de wijk. Ook schakelen we Cubord in voor de bestickering in de woongebouwen en bordjes met de leefregels in onze portieken.”

Zwaanhalskade Wolstraat Rotterdam 2017 300x169 - Op bezoek bij Debby van Havensteder

Zwaanhalskade Wolstraat Rotterdam (2017)


Ik bel Cubord ook voor signing aan ons eigen kantoor

“Een recent project dat Cubord voor ons verzorgde was de belettering voor ons nieuwe Havensteder plan. Om intern het plan te communiceren werd Cubord gevraagd om belettering aan te brengen op onze kantoren. Op de deuren is folie aangebracht met onze kernwaarden en quotes om de medewerkers te inspireren.”

Bazuin 2 3 Capelle aan de Ijsel 2015 300x225 - Op bezoek bij Debby van Havensteder

Bazuin Capelle aan den IJssel (2015)


We werken al jaren samen

“Havensteder bestond voorheen uit twee organisaties die zijn gefuseerd. De naam Havensteder bestaat sinds 6 jaar, maar ook daarvoor werkte ik al met Cubord. Dat is nu zo’n 11 jaar. Bouwborden worden heel het jaar door gemaakt en geplaatst, dus ik heb regelmatig contact met Marco. Het sterke aan Cubord is dat ze snel reageren en foutjes worden snel hersteld. We werken met een vast template en dat ligt ook bij Cubord. Daar kunnen we elke keer mee werken door de foto’s en teksten te vervangen. Wij vinden het belangrijk dat je echt een beeld kan laten zien op het bouwbord en dat er voldoende ruimte is voor de boodschap”

Com Wonen Fascinatio boulevard 2008 2 300x225 - Op bezoek bij Debby van Havensteder

Com Wonen – Vreewijk (2008)

Com Wonen Fascinatio boulevard 2008 1 300x224 - Op bezoek bij Debby van Havensteder

Com Wonen – Fascinatio Boulevard (2008)

“Toen ik bij de organisatie kwam werken heb ik natuurlijk even verder gekeken qua mogelijkheden dan alleen Cubord. Toch ben ik bij Cubord gebleven, omdat je meerwaarde krijgt: zij leveren gewoon goede service. Dat zit vooral in meedenken en de flexibiliteit. Dat vind ik wel heel belangrijk.”

Havensteder Gijsinglaan Rotterdam 2016 300x225 - Op bezoek bij Debby van Havensteder

Gijsinglaan Rotterdam (2016)


Ons doel is zichtbaar zijn in de wijken

“Het is voor ons belangrijk om als Havensteder zichtbaar te zijn in de wijk. Wij willen laten zien dat we investeren in de wijk. Er wordt vaak gedacht: ‘de coöperatie vraagt maar huur, maar wat gebeurt er eigenlijk met dat geld?’ Dat gaat dus onder andere zitten in het onderhouden van woningen. En dat willen we ook graag laten zien met de bouwborden. Dat is voor ons belangrijk: zichtbaar zijn. En daar helpt Cubord ons heel fijn mee. Ze denken mee en werken snel. ”

GERELATEERDE BERICHTEN