Op bezoek bij Woonstad Rotterdam

Op bezoek bij Woonstad Rotterdam

Wij vinden de mening van onze klanten belangrijk. Daarom voeren we regelmatig klantonderzoeken uit én gaan we graag bij hen op de koffie. Deze keer ontvangt Jolande Kole van Woonstad Rotterdam ons op haar kantoor en vroegen we haar wat ze van Cubord vindt.

“Cubord is voor mij een top bedrijf om mee samen te werken. Al zo lang als ik bij Woonstad Rotterdam werk, zit Cubord bij ons aan tafel. Als grootste woningcorporatie in Rotterdam, we hebben zo’n 50.000 woningen in de stad, doet Cubord veel voor ons. Wat ooit begon met bouwborden, is nu uitgegroeid tot het maken en opbouwen van complete beursstands en bijvoorbeeld muziekwagens. Welk wild idee ons ook te binnen schiet, Cubord krijgt het voor elkaar en denkt met ons mee. Zo komen we samen steeds weer tot de allermooiste producties.”

thumb IMG 8098 1024 e1490878318885 300x177 - Op bezoek bij Woonstad Rotterdam

De Muziekbus van Woonstad Rotterdam

Cuborden en skateboarden: een perfecte match

“In het verleden sponsorden we Wednesday Skate Night Rotterdam. Zes woensdagavonden reden we met onze muziekwagens mee met de stoet skaters, dwars door de stad  Een mooi moment voor ons om ons gezicht te laten zien. En dan heb ik het niet over een simpel logootje op een banner. Nee, Cubord kleedde een complete muziekwagen aan en zorgde ook nog eens voor een auto met bestuurder. En als je denkt dat dat alles is, dan heb je het mis. Tijn van Cubord riep al zijn DJ-vrienden bij elkaar, zodat echt niemand om ons heen kon. Een tijd waar we met veel plezier op terugkijken.”

P3110004 e1490878927531 300x156 - Op bezoek bij Woonstad Rotterdam

Stand Woonstad Rotterdam op de Woonbeurs 2016

 

Nooit saai met Cubord

“Geen enkel beursjaar is hetzelfde. Dus ook elk jaar een nieuwe stand. Ieder jaar verrassen ze ons weer met nieuwe oplossingen en weten we elke keer weer opnieuw de aandacht te trekken. Eind maart stonden we ook weer op de Woonbeurs. We besloten hiervoor in zee te gaan met een nieuwe vormgever, die zijn eigen partij wilde benaderen. Uiteindelijk kwamen we toch bij Cubord uit voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.”

PICT0617 2 225x300 - Op bezoek bij Woonstad Rotterdam

Onthulling Prinses Margrietflat

“Bij Cubord is alles mogelijk, of het nou om een klein bordje gaat of om een mega klus. De Prinses Magrietflat is hier een goed voorbeeld van. Hier hebben we  bij de start van de verbouwing een doek van wel 12 verdiepingen hoog opgehangen, die bewoners, partners samen met ons bestuur hebben neergelaten. Geen enkele voorbijganger kon dit missen.”

Muchas gracias

“Kwaliteit zie ik niet alleen terug in de producten die er elke keer weer super gelikt uitzien, maar ook in de flexibiliteit en behulpzaamheid van het team. Als ik bijvoorbeeld een vraag stel aan Marco over interieursigning, wordt deze meteen doorgespeeld aan Barry. Omdat hij daar alles vanaf weet. Doorverwezen worden is nooit vervelend bij Cubord. Het team bestaat namelijk uit stuk voor stuk fijne mensen. Van de sales tot aan de uitvoering: je ziet de passie bij iedereen terug! Je merkt ook dat er de laatste jaren echt slagen zijn gemaakt nu John nu aan het roer staat. In hun uitvoering, maar ook alle eigen uitingen hebben een positieve make-over gekregen!”

“Ikzelf verhuis binnenkort naar Spanje waar ik een Bed and Breakfast ga beginnen. Stiekem hoop ik dat Cubord ook daar een filiaal opent. Ik ga ze zeker missen. Hasta luega at www.casalanaranja.nl.”

GERELATEERDE BERICHTEN