Ra ra raamfolie

Ra ra raamfolie

Ra ra je kunt er wel door naar buiten kijken, maar niet door naar binnen? Wat is het? Het kan eigenlijk maar één ding zijn: one-way-vision folie, beter bekend als gaatjesfolie. In de folie zitten, je raadt het al… kleine gaatjes.

RAAMFOLIE HOE WERKT DAT DAN?

Op de voorkant kunnen wij iedere gewenste afbeelding printen. De achterkant is zwart en hierdoor kun je, zodra de folie op een raam zit, zonder moeite door het gaatjespatroon van binnen naar buiten kijken. De gaatjes zijn dusdanig klein dat het niet storend is. Terwijl vanaf buiten de geprinte afbeelding haarscherp is. En zeker niet onbelangrijk: we kunnen de uiting helemaal naar wens ontwerpen. Grote foto’s, aanbiedingen of je logo: alles kan. Ook met gaatjesfolie kun je je huisstijl consistent doorvoeren.

IMG 6686 e1472805059715 300x300 - Ra ra raamfolie      IMG 6696 e1472805454411 300x300 - Ra ra raamfolie
De gaatjesfolie van binnen naar buiten. En van buiten naar binnen ingezoomd!

MAAR WAAR KAN JE HET PLAKKEN?

We kunnen nagenoeg alle soorten glas voorzien van one-way-vision folie. Zo zijn etalages van showrooms en winkels uitermate geschikt voor gaatjesfolie. Vaak zijn dit grote oppervlakken met een hoge attentiewaarde. Een ideale plek om hier je aanbieding of actie aan voorbijgangers te communiceren. Maar ook de glazen gevels van kantoor- of bedrijfspanden zijn hiervoor geschikt.

Met onze gaatjesfolie kan er makkelijk en snel een TE KOOP / TE HUUR uiting worden aangebracht zodat de mensen die werkzaam zijn in het gebouw ‘normaal’ naar buiten kunnen blijven kijken. En door het effect van de folie behoud je in de winkel- of kantoorruimte voldoende daglicht. Loop je een risico dat de raamfolie door vandalen wordt losgetrokken? Dan kunnen wij een glasheldere folie printen met gaatjesmotief en deze aan de binnenzijde van de ramen.

VERSCHIL VAN DAG & NACHT

De gaatjesfolie is ook geschikt om inkijk te voorkomen. Maar, het one way vision effect werkt alleen als het buiten lichter is dan binnen. Zodra het binnen lichter is dan buiten, dan werkt de folie precies andersom. Door het tegenlicht van binnen, zie je de afbeelding niet meer en kun je naar binnen kijken.

WE HEBBEN ‘M ZELF OOK!

We kunnen het zeker aanraden, want we hebben ‘m zelf ook. Wil je jouw kantoor of bedrijfsruimte op een andere manier verfraaien? We hebben een groot aanbod gevel- en raamstickers

Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor meer informatie.

GERELATEERDE BERICHTEN