REBRANDING NA EEN FUSIE

REBRANDING NA EEN FUSIE

Commercieel vastgoedgiganten DTZ Zadelhoff en Cushman & Wakefield zijn vorig jaar november gefuseerd. Sinds de fusie gaat het vastgoedbedrijf door onder de naam Cushman & Wakefield. En die naamsverandering vraagt natuurlijk om een rebranding van alle reclameborden. Daar gingen wij mee aan de slag.

STERK MERK

Cushman & Wakefield behoort tot de top 3 internationale vastgoedadviseurs. De fusie creëert daarom ook unieke kansen voor DTZ Zadelhoff: ze kunnen nu zowel lokaal, regionaal en internationaal een breder pakket aan hoogwaardige diensten bieden. Kortom, Cushman & Wakefield is een sterk merk. Een merk waar ook een krachtige huisstijl bij hoort.

CW Schaapherderweg te Ridderkerk 2 300x225 - REBRANDING NA EEN FUSIE

Cushman & Wakefield Schaapherderweg Ridderkerk

MAAR HOE DAN?

Eerst gingen we aan de slag met de rebranding. Een opfrisser voor de huidige Cushman & Wakefield reclameborden; een compleet nieuwe huisstijl voor de oude DTZ Zadelhoff exemplaren. Binnen het kader van de nieuwe brandmanual van Cushman & Wakefield hebben we diverse reclameborden opnieuw opgemaakt. Vervolgens zijn de doeken en de bouwborden opnieuw geproduceerd en stuk voor stuk vervangen.

 

CW PortCity te Rotterdam 3 300x200 - REBRANDING NA EEN FUSIE

Cushman & Wakefield PortCity Rotterdam

CW Valutaweg te Nieuw Vennep 1 300x225 - REBRANDING NA EEN FUSIE

Cushman & Wakefield Valutaweg Nieuw Vennep

TADA!

Met trots worden de bouwborden onthuld door Joiselle Fokker (makelaar Cushman & Wakefield) en Marco Dijkshoorn (van de projectontwikkelaar Van Omme & de Groot). Volg Cushman & Wakefield Nederland op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram om meer onthullingen te zien.

 

CW PortCity te Rotterdam 7 300x200 - REBRANDING NA EEN FUSIE

Onthulling PortCity Rotterdam

CW PortCity te Rotterdam 8 300x200 - REBRANDING NA EEN FUSIE

CW PortCity te Rotterdam 9 300x200 - REBRANDING NA EEN FUSIE

CW PortCity te Rotterdam 10 300x200 - REBRANDING NA EEN FUSIE

Marco Dijkshoorn (van de projectontwikkelaar Van Omme & de Groot) en Joiselle Fokker (makelaar Cushman & Wakefield)

GERELATEERDE BERICHTEN