Binnenkort zijn we nog klant vriendelijker

Binnenkort zijn we nog klant vriendelijker

Je weet inmiddels al dat we bij Cubord ons motto ‘niet l*llen maar leveren’ elke dag waarmaken. Daarom scoren we gemiddeld een 8,5 volgens onze klanten. Maar we weten ook best dat er altijd nog ruimte is voor verbetering. Inmiddels zijn we een nieuw systeem aan het opzetten om nog klantvriendelijker te kunnen werken.

KLANTENSERVICE VOOROP

De wensen van onze klanten staan voorop. Dat gaat op zich al prima nu, maar we willen het nog beter voor elkaar hebben. Uit ons klanttevredenheidsonderzoek bleek bijvoorbeeld dat we onze klanten nog beter op de hoogte kunnen houden tijdens het orderproces.

Als klant wil je precies weten waar je aan toe bent. Vergelijk het met een webshop waar je als particulier iets hebt gekocht. Dan krijg je ook een mail ter bevestiging van je bestelling, wanneer alles klaar is voor verzending en een track & trace om zelfs het transport te kunnen volgen. Zoiets gaan wij ook maken en daarmee willen we het klantvriendelijkste bedrijf in de signindustrie worden.

 

ONS NIEUWE SYSTEEM KOMT ERAAN

Binnen een maand gaan we van start om ons bestaande ordersysteem te vervangen. Het wordt een flinke verbetering, want we gaan zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers het orderproces helemaal gestroomlijnd maken. Op termijn willen we zelfs een klantomgeving gaan maken, waarin je kunt zien hoe het met je orders staat.

 

STIP OP DE HORIZON

Waar we over twee jaar staan met dit systeem? Geen idee. Het is een levend systeem, dat zich op een natuurlijke manier zal ontwikkelen. Er staat nu in ieder geval een stip op de horizon en daar werken we naartoe. Op welke manier en in welke snelheid, dat zien we vanzelf. Natuurlijk houden we je op de hoogte!

GERELATEERDE BERICHTEN