Cubord: ontzorgen op zijn Rotterdams

Cubord: ontzorgen op zijn Rotterdams

Hard werken, daar houden we wel van hier in Rotterdam. Als klant ontzorgen we je helemaal, van begin tot eind. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag.

GOOI HET MAAR OVER DE SCHUTTING

Met welke uitdaging je ook zit, wat je probleem ook is: wij lossen het wel op. Veel van onze klanten zijn dan ook heel blij dat ze hun vragen gewoon over de schutting kunnen gooien bij ons. Ze weten dat het goed komt. We denken bovendien actief mee. Stel dat jij een idee in gedachten hebt, maar dat wij een oplossing hebben die veel voordeliger is, maar hetzelfde resultaat biedt. Dan zeggen we dat gewoon.

Haagsche Zwaan 41 1024x576 - Cubord: ontzorgen op zijn Rotterdams

AFSPRAAK IS OOK ECHT AFSPRAAK

Wanneer je bij ons een bord hebt besteld en wij geven je een opleveringsdatum, dan zorgen we ervoor dat we ook echt op die datum opleveren. Koste wat het kost. Het moet en zal lukken, dat is hoe wij werken. Mocht er ondertussen een probleem zijn met je bord, dan vallen we je daar ook niet mee lastig. Dat is ons probleem. Een goed eindresultaat neerzetten, daar gaat het om. Je kunt erop vertrouwen dat we ons woord houden en dat we er zijn wanneer je ons nodig hebt. Ons motto ‘Niet l*llen maar leveren’ zegt wat dat betreft natuurlijk alles.

 

ALLES IN EIGEN HUIS

De reden dat we onze beloftes zo goed kunnen nakomen is dat we zelf alles in eigen huis bedenken, ontwerpen, produceren en monteren. We hebben alles op voorraad, zodat we je meteen kunnen helpen. Met pietluttigheden gaan we je dus niet lastigvallen. Wij lossen dat intern op en zorgen ervoor dat alles op zijn pootjes terechtkomt.

 

WIJ ZIJN BOUWERS, NET ALS ONZE KLANTEN

Aangezien we veel voor klanten uit de bouwwereld werken, hebben wij dezelfde pragmatische instelling. Korte lijnen, snel dingen regelen: dat is hoe wij ons werk doen. Precies zoals jij. Alleen bouwen wij aan de mooiste borden en jij aan vastgoed. Maar je weet, als ik Cubord inschakel, dan komt het vast goed. Want op ons kan je bouwen.

GERELATEERDE BERICHTEN