De nieuwe huisstijl van Cubord

De nieuwe huisstijl van Cubord

Je had het vast al gezien: we hebben een restyling doorgevoerd aan onze huisstijl. Dat werd ook wel een keer tijd, want onze oude huisstijl was al uit 2004.

MODERN EN HERKENBAAR

De vertrouwde gestileerde C van Cubord is bewaard gebleven, want die zorgt voor heel veel herkenbaarheid. Al vanaf onze oprichting is dit ons logo, al heeft deze natuurlijk wel diverse opfrisbeurten gehad. Ook deze restyling heeft ervoor gezorgd dat we er weer helemaal van deze tijd uitzien.

De belangrijkste verandering is dat er nu niet meer Cubord Reklameborden staat. Dat hebben we veranderd in Cubord Signmakers, omdat dat veel duidelijker weergeeft wat we nou eigenlijk doen. We kregen zo ontzettend vaak te horen “Oh, doen jullie dat ook? Ik dacht dat jullie alleen reclameborden maakten!” Signmakers is een veel breder begrip en omvat alles wat wij inmiddels doen.

Logos 1980 2015 1024x368 - De nieuwe huisstijl van Cubord

NIET L*LLEN MAAR LEVEREN

Verder valt uiteraard onze pay-off ‘niet l*llen maar leveren’ op. Hiermee onderstrepen we onze Rotterdamse manier van werken. Van veel klanten hebben we daar positieve reacties op gekregen, omdat ze ons daar echt in herkennen. Het is wie we zijn en hoe we werken.

Onze nieuwe website was het startschot van de restyling, met daarop de onderverdeling in de vier productcategorieën:

Van daaruit hebben we alle andere communicatiemiddelen doorvertaald naar de nieuwe stijl. Briefpapier, visitekaartjes, en uiteraard de signing in en op ons eigen pand; alles is nu klaar. Het afronden van het responsive design voor onze website is de laatste stap in de transformatie. Nu kun je overal de nieuwe stijl van Cubord bewonderen.

Met de nieuwe huisstijl is direct in één oogopslag duidelijk waar Cubord voor staat. Dat maakt mij heel erg blij. Het is herkenbaar en past perfect bij ons bedrijf. De kleuren en letters knallen je tegemoet, je kunt er niet omheen.

GERELATEERDE BERICHTEN