Foto behang: naadloos & wandvullend

Foto behang: naadloos & wandvullend

Een echte blikvanger moet niet alleen indruk maken met zijn grootte, maar ook met zijn hoogstaande kwaliteit. Met ons naadloos XXL fotobehang zorgen wij ervoor dat je elke dag vol trots naar die mooie wand kijkt!

SNEL GEPLAKT EN SUPERGOED MATERIAAL

Heb je ook zo’n hekel aan die lijnen die je vaak ziet na het behangen met papieren behang? Het mooie van ons fotobehang is dat het compleet naadloos is. Het is ook geen papier, zoals die rollen uit de bouwmarkt, maar van een materiaal dat airtex heet. Die naam hoef je niet te onthouden, als je maar onthoudt dat het materiaal heel snel te verlijmen is op jouw wand.

Het zijdeglanseffect van dit fotobehang ziet er prachtig uit in de praktijk. Wat je er ook op wil printen, wij zorgen ervoor. Met waterbestendig, stootvast, krasvast en brandvertragend fotobehang dat ook nog eens heel makkelijk schoon te maken is. Wat wil je nog meer?

IMG 1375 1024x765 - Foto behang: naadloos & wandvullend

VOOR BEDRIJVEN, PARTICULIEREN & ZELFS MUSEA

Als je een groot oppervlak hebt waar je een naadloze afbeelding op wilt maken, dan zorgen wij daarvoor met dit fotobehang. De ene zijde van de lap kan tot 4,90 meter lang zijn en de andere zijde tot wel 100 meter. Inderdaad: daar kun je hele mooie dingen mee maken!

Voor bedrijven hebben we al allerlei soorten wanden geleverd en geplakt. Ons fotobehang is zelfs in het Nederlands Fotomuseum gebruikt als onderdeel van een expositie. Maar ook particulieren die een indrukwekkende kinderkamer willen creëren, kunnen dat met dit naadloze XXL fotobehang prima doen.

dsc7053 klein 1024x669 - Foto behang: naadloos & wandvullend
Je hebt vast en zeker nu wel genoeg inspiratie opgedaan om te bedenken hoe jij ons naadloze fotobehang zou willen gebruiken. Laat het ons weten, stuur ons je bestand volgens onze aanleverspecificaties en wij zorgen ervoor!

GERELATEERDE BERICHTEN