Gecertificeerd aan de slag

Gecertificeerd aan de slag

We zijn al een tijdje trotse bezitters van de VCA* en ISO 9001 certificaten. Nadat we deze certificeringen hebben behaald zijn we niet lekker achterover gaan leunen.

GECERTIFICEERD EN DAN?

We zijn er dagelijks mee bezig om aan deze eisen te blijven voldoen! Tijdens al ons werk checken we of we veilig en verantwoord bezig zijn, maar we gaan ook regelmatig naar cursussen en trainingen. Ofwel: de kwaliteit die Cubord geeft ook echt garanderen. Gecertificeerd aan de slag dus.

Samen met het team zorgen we dat we alle nieuwste technieken onder de knie krijgen en ook onze kennis weer helemaal up to date is. Afgelopen maand hebben we bijvoorbeeld met het team een opfriscursus ‘veilig werken met de autolaadkraan’ gevolgd. Zodat we daarna nog veiliger borden kunnen plaatsen door het hele land. Op Cubord kun je bouwen, want alle uitingen worden snel en vakkundig geplaatst.

WAT IS VCA OOK ALWEER?

Al jaren werken we met VCA-gecertificeerde monteurs die jouw reclame-uitingen monteren. Niet alleen onze monteurs hebben deze certificering, maar ook Cubord als bedrijf. Op individueel niveau gaat het om een cursus, waarbij je alle veiligheidsvoorschriften leert hanteren. De bedrijfscertificering gaat een stap verder. We hebben veiligheid een integraal onderdeel van onze bedrijfsprocessen gemaakt. En we werken hier doorlopend aan. In samenwerking met de specialisten van ARBO-Rotterdam hebben we het thema ‘veilig werken’ naar een hoger plan getild.

WAT IS ISO 9001 OOK ALWEER?

Bij Cubord vinden we kwaliteit belangrijk! En mede dankzij deze certificering kunnen we dat bewijzen. In het kort komt het ISO 9001:2008 certificaat certificaat neer op geïntegreerd kwaliteitsmanagement. Ofwel: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. Al deze elementen hebben we al jarenlang verankerd in onze bedrijfsvoering en we werken continu aan de verbetering van onze producten en dienstverlening. Van de kwaliteit van ons printwerk tot de expertise van onze installateurs op het gebied van veiligheid en montage.

GERELATEERDE BERICHTEN