LEDS GO: NIEUW LICHTPLAN

LEDS GO: NIEUW LICHTPLAN

De ontwikkeling van onze producten staat bij ons op één. Om dat te realiseren zijn ook goed materiaal en een professionele werkplek heel belangrijk. En daarom zijn we bezig met een vernieuwing van ons lichtplan samen met Eleqtron.

WAT GAAT WE DOEN?

Eleqtron heeft ons geadviseerd hoe we over konden stappen op led-verlichting. Zij maakten een lichtplan voor het magazijn en het atelier. Al snel werd duidelijk dat onze werkruimtes beter verlicht konden worden en dat is voor ons heel belangrijk. Met TL-verlichting was het moeilijk om natuurlijk licht te produceren. Uiteraard onmisbaar in ons vak, omdat we willen zien hoe kleuren van de producten er bij daglicht uit zien.

EN WAT LEVERT HET OP?

Met de Qbright led-verlichting van Eleqtron hebben we 75% minder lampen nodig. En dat zorgt uiteraard ook voor minder energieverbruik! Dat zien we graag omdat we MVO belangrijk vinden. Terwijl de lichtintensiteit juist is toegenomen. Op dit moment hebben we het magazijn en het atelier aangepakt. Stap voor stap willen we nu ook de rest van het gebouw aanpassen.

Foto: Eleqtron

GERELATEERDE BERICHTEN