Nieuwe EPSON printers

Nieuwe EPSON printers

“Nieuwe Printers voor Meer Nauwkeurige en Duurzame Productie bij Cubord” Cubord versterkt zijn machinepark met de toevoeging van twee nieuwe printers met de slogan “Geen klus te groot”. Deze state-of-the-art printers bieden nauwkeurige producties met levendige kleuren en resoluties tot 1440 dpi, en kunnen 98% van de solid Pantone kleuren printen. Daarnaast zijn ze GreenGuard […]

“Nieuwe Printers voor Meer Nauwkeurige en Duurzame Productie bij Cubord”

Cubord versterkt zijn machinepark met de toevoeging van twee nieuwe printers met de slogan “Geen klus te groot”. Deze state-of-the-art printers bieden nauwkeurige producties met levendige kleuren en resoluties tot 1440 dpi, en kunnen 98% van de solid Pantone kleuren printen. Daarnaast zijn ze GreenGuard gecertificeerd, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen beperkt blijft.

Of het nu gaat om reclameborden, bouwschuttingen, interieurfolie of autobelettering, deze printers zijn de nieuwste partner in crime van Cubord en leveren prachtige resultaten.
Dank aan IGEPA Nederland B.V. en Marc van den Berk voor de installatie van deze twee schitterende printers. Cubord is trots op deze nieuwe aanwinsten en klaar voor een productieve toekomst.

#epson #epsonsurecolor #signing #signmakers #cubord #printers #productie #cubordsignmakers #trots #igepa

GERELATEERDE BERICHTEN