Onze klanten geven ons een 8,6

Onze klanten geven ons een 8,6

Het is voor ons heel belangrijk om te weten wat onze klanten vinden van onze dienstverlening. Want zij kunnen als enige aangeven hoe goed Cubord voldoet aan de verwachtingen. Volgens onze nieuwste klanttevredenheidsonderzoeken zijn we prima bezig, want we scoorden gemiddeld een 8,6!

38x EEN 10, SLECHTS 3 ONVOLDOENDES

In de afgelopen 8 maanden hebben we meer dan 500 onderzoeken verstuurd om de klanttevredenheid over Cubord te polsen. Van 164 klanten kregen we een compleet ingevuld onderzoek retour. Het was geweldig om te zien dan maar liefst 38 mensen ons met een 10 waarderen. Daar doen we het natuurlijk voor. Maar eerlijk is eerlijk: niet iedereen was zo positief. Er waren in totaal 3 mensen die ons een onvoldoende gaven voor onze dienstverlening.

 

VERBETERPUNTEN

Gemiddeld scoorden we een 8,6. Hier zijn we heel blij mee, maar er valt altijd nog iets te verbeteren. Ook daar hebben we naar gevraagd en het bleek dat klanten meer op de hoogte gehouden willen worden tijdens het proces. Ze willen weten wat er speelt en wanneer we precies iets opleveren. Daar gaan we nu aan werken.

 

NET PROMOTER SCORE VAN 44

Dankzij de cijfers die we ontvingen van onze klanten, kunnen we de Net Promoter  Score van Cubord vaststellen. Daarvoor stelden we de volgende vraag in onze onderzoeken: “Hoe waarschijnlijk is het dat u Cubord zou aanbevelen?” Op deze vraag is een antwoord mogelijk van 0 t/m 10. Als mensen niet of matig tevreden zijn (score van 0 t/m 6) dan vallen ze onder de categorie Detractors. Daarnaast zijn er Passives, mensen die passief tevreden zijn en een score van 7 of 8 hebben gegeven. Tot slot zijn er de Promoters, die Cubord een 9 of 10 gaven.

 

De uiteindelijke Net Promotor Score bereken je door het percentage Promoters te verminderen met het percentage Detractors. Stel dat 20% van de klanten tot de Promoters behoort en 15% tot de Detractors, dan kom je op een Net Promoter Score van 5. In ons geval was de Net Promoter Score maar liefst 44. Daar zijn we trots op!

GERELATEERDE BERICHTEN