Tijn aan het woord

Tijn aan het woord

Eens in de zoveel tijd laten we Cuborders aan het woord. We vragen hen het hemd van het lijf. Hoe is het om bij Cubord te werken? Hoe ziet een dag bij Cubord eruit? Wat voor werk wordt er precies gedaan? Dit keer spreken we Tijn (werkvoorbereider), hij vertelt over zijn werk bij Cubord.

“In mijn functie als werkvoorbereider vorm ik de schakel tussen onze verkopers en de klant. Voordat we aan de slag kunnen met het maken of plaatsen van een bouwbord, ga ik naar de locatie om de omgeving te checken. Ik ben ook het eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld de eigenaar van een weiland. Ook denk ik dan aan alle benodigde details, zoals de sleutels waarmee we het terrein op kunnen en controleer ik de staat van de grond. En dat doe ik al sinds 2006.”

Hoe meer, hoe beter

“Verderop in het proces zorg ik ervoor dat het werk voor de montagemedewerkers vlekkeloos verloopt. En mede door mijn achtergrond als montagemedewerker heb ik goed zicht over wat er allemaal nodig is bij het monteren. Ik bereid alles voor zodat de mannen op locatie het project meteen kunnen plaatsen. Samen met de planner stuur ik de buitendienst aan. Zoveel mogelijk borden op een dag plaatsen: dat is waar niet alleen ik blij van word, zij ook en de klant natuurlijk ook.”

On a mission

“Regelmatig kom ik voor verrassingen te staan. Daarom moet ik overal op voorbereid zijn: een onverwachte sloot of een modderige ondergrond. Omdat ik dus meestal op pad ben, heb ik altijd een ladder, rolmaat, laser, pen & papier, een volle telefoon en topografische kaarten op zak. Je ziet mij regelmatig op zo’n kaart kijken om in te schatten wat ik op een bepaalde locatie kan verwachten. Eigenlijk ben ik een militair die zich voor een missie voorbereidt.”

Het familiaire van Cubord vind ik fijn en het Rotterdamse karakter. Rotterdams in de zin van: we kunnen alles tegen elkaar zeggen. En op die manier snel samen tot goede oplossingen komen. Wij blij, klant blij en dat is belangrijk.”

GERELATEERDE BERICHTEN