Barry aan het woord

Barry aan het woord

Eens in de zoveel tijd laten we Cuborders aan het woord. We vragen hen het hemd van het lijf. Hoe is het om bij Cubord te werken? Hoe ziet een dag bij Cubord eruit? Wat voor werk wordt er precies gedaan? Dit keer spreken we Barry (verkoopadviseur), hij vertelt over zijn werk bij Cubord. Hij weet alles over interieur-signing!

“Ik probeer mensen te helpen en te adviseren in visuele vraagstukken. Ik probeer deze mensen goed te leren kennen. Van mijn vaste klanten weet ik immers heel goed waar de behoefte ligt. Wij denken vervolgens in oplossingen. Ik vind het heel belangrijk dat klanten bij ons terug blijven komen. Een sterke band opbouwen en elkaars geschiedenis kennen is in mijn optiek de basis van een goede samenwerking, een succesvol project. Ik houd van een persoonlijke aanpak.”

“Onze toegevoegde waarde? De service en kennis in middelen. Bijvoorbeeld op het gebied van gebruik en duurzaamheid: kunnen we met bepaalde producten het maximale resultaat uit de investering halen? Het mooiste is als grote klussen goed lukken. Dat opdrachten binnenkomen op onze verkoopafdeling en alle zeilen bijgezet worden om het product te leveren. Voor één van onze retailklanten hebben we in de twee weken voor kerst 55 winkels in Nederland volledig in een nieuw jasje gestoken, van Groningen tot Maastricht! Dat werkt alleen als iedereen met elkaar samenwerkt.”

“Voor een andere klant hebben we een een speciale webshop opgetuigd en helemaal ingericht met producten die zijn geselecteerd door de franchiseorganisatie. Als een franchisenemer een reclamebord voor de deur wil, een poster of stickers op de ramen, dan kan hij dat via de webshop bij ons bestellen en dan leveren wij het in de juiste huisstijl zoals die is bepaald door het hoofdkantoor. ”

GERELATEERDE BERICHTEN