Rosco aan het woord

Rosco aan het woord

Eens in de zoveel tijd laten we Cuborders aan het woord. We vragen hen het hemd van het lijf. Hoe is het om bij Cubord te werken? Hoe ziet een dag bij Cubord eruit? Wat voor werk wordt er precies gedaan? Dit keer spreken we Rosco (mede-eigenaar), hij vertelt over zijn werk bij Cubord.

“Ik werk 19 jaar bij Cubord. Hiervoor heb ik ook een tijd op de skibaan gewerkt in Bergschenhoek. Dan gaf ik in de winter skiles. Bij Cubord ben ik meewerkend voorman in het magazijn en heb ik de leiding op de vloer. Ik werk het liefst met mijn handen en vind het heerlijk om op de werkvloer te staan. Ik help met het laden van de wagens en het voorbereidend werk voor de volgende dag. Daarnaast houd ik me bezig met in elkaar zetten van borden. Eigenlijk help ik bij zo’n beetje al het werk wat binnen gebeurt, zodat de buitendienst snel aan de slag kan. Toevallig heb ik nu tijdens de decemberdrukte weer geholpen met plaatsen van borden, maar dat doe ik zelden.

Als vakantiemedewerker begon ik in het magazijn. We waren toen met nog geen 20 man, waarvan ongeveer 6 mensen buitendienst deden. De eerste 4 jaar dat ik hier fulltime werkte heb ik stellingbouw gedaan, vervolgens 2 jaar magazijn en daarna 2,5 jaar atelier. Toen er een nieuwe collega op die plek kwam ben ik weer terug naar het magazijn gegaan.

Cubord is een echt familiebedrijf, dat merk je omdat iedereen elkaar kent. De mensen die hier al lang werken zijn ondertussen ook familie geworden. Ik werk hier met leuke mensen en elke dag is een leuke dag. Altijd een lolletje hier en daar. Vroeger toen ik klein was ging ik soms al mee op de bus, kijken wat ze gingen doen. Met Marco ging ik altijd sleeën en Jolanda speelde zwarte piet bij ons thuis.”

GERELATEERDE BERICHTEN