Xander aan het woord

Xander aan het woord

Eens in de zoveel tijd laten we Cuborders aan het woord. We vragen hen het hemd van het lijf. Hoe is het om bij Cubord te werken? Hoe ziet een dag bij Cubord eruit? Wat voor werk wordt er precies gedaan? Dit keer spreken we Xander (verkoopadviseur), hij vertelt over zijn werk bij Cubord.

“In 2004 ben ik bij Cubord begonnen met een vakantiebaantje. Dat was nog in het oude pand waar ik papier versnipperde, het magazijn opruimde, palen verfde, platen zaagde en andere klusjes deed. We werkte toen nog met een veel kleiner clubje.

Daarna ging ik al snel mee buitendienst draaien, wat ik een aantal jaren heb gedaan. Toen er een plekje vrij kwam op de verkoopafdeling heb ik die uitdaging met beide handen aangenomen. Ik heb op alle afdelingen een maandje meegelopen om het proces van A tot Z te leren. En ondertussen doe ik dat alweer 5 jaar.

Maar ik draai nog steeds wel eens mee met de buitendienst als het druk is, vooral in december of nu tijdens de zomer. Afgelopen week nog, in de avonduurtjes. Ik vind het ontzettend leuk om zo nu en dan nog eens met de bus mee te gaan. Je kent de projecten nóg beter als je ze zelf verkocht hebt. Je wil gewoon een net eindproduct afleveren en op deze manier kan ik het nog aanraken en eromheen lopen.

Sinds ik dit werk doe, let ik ook extra op signing projecten als ik door de stad loop. Om eventjes te kijken naar hoe signing is aangebracht en wat de kwaliteit is bijvoorbeeld. En dat geldt ook voor bouwborden langs de snelwegen. Als je in het buitenland komt zie je ook weer heel andere dingen. Zo doe ik tijdens mijn vakantie nog eens leuke inspiratie op. Ik was een tijdje geleden in Düsseldorf en daar hadden ze lichtreclame in verschillende lettertypes en kleuren. Daar zou je zelf niet snel opkomen, maar het was wel heel creatief en het effect zag er superleuk uit.

De kwaliteit die Cubord levert is uitstekend. De meerwaarde die we leveren zit in onze service, loyaliteit naar opdrachtgevers toe, flexibiliteit en snelheid waarmee we leveren. Ben je je eenmaal klant bij Cubord, dan word je op handen gedragen. Als nu iemand belt dat hij morgen een doek nodig heeft, dan zal ik alles in werking zetten om het product op het gewenste moment te leveren. Niet alleen ik, ook iedereen van de productie en buitendienst haalt altijd alles uit de kast. En als je ergens voor gaat, dan lukt het ook in bijna alle gevallen. Serviceverlening is wel onze kracht.”

GERELATEERDE BERICHTEN